Alumni

Alumni srečanje za dober namen

Datum objave: 19.10.2016

Naj otroci z Aspergerjevim sindromom izkoristijo svoje potenciale

 

V želji, da bi imelo več otrok z Aspergerjevim sindromom priložnost in možnost postati dobri inženirji, vas v imenu Alumni kluba Fakultete za elektrotehniko vabim na dogodek z dobrodelno noto.

 

Lepšo prihodnost otrok bomo začrtali v četrtek, 10. novembra, ob 17. uri

v Restavraciji Evergreen (Diners Golf & Country Club Ljubljana).

 

         Dogodek je namenjen članom Alumni kluba UL FE in diplomantom UL FE. Število mest je omejeno, potrebna je predhodna prijava na elektronski naslov Alumni kluba FE .

Otroška ustvarjalnost že čaka, da dobi krila!

 

 

                                                                                                                                               dr. Uroš Merc, predsednik Alumni kluba FE

                                                                                                                                             

VEČ INFORMACIJ O DOBREM NAMENU

ptitFakulteta za elektrotehniko vsako leto organizira poletne delavnice, na katere se prijavijo tudi otroci z Aspergerjevim sindromom.
Običajno ti otroci sodelujejo na naših delavnicah z drugačno intenzivnostjo kot ostali, tudi rezultati in izdelki največkrat presežejo tako zahteve kot pričakovanja naših mentorjev in pedagogov, kar za pedagoge predstavlja še dodaten izziv. Da postanejo otroci z Aspergerjevim sindromom pogosto uspešni inženirji, se še predobro zavedajo v tujini, medtem ko v Sloveniji še niso dobili ustrezne podpore šolskega sistema, ki bi jim omogočila izobraževanje na drugačnem nivoju od ostalih oseb s posebnimi potrebami. Primanjkuje tudi dodatnih tehničnih vsebin zanje, starši teh otrok pa niso dovolj seznanjeni z možnostmi izobraževanja na tehniškem področju oz. razvijanja inženirskega potenciala.

Alumni klub FE želi stopiti korak naprej.

S svojim prispevkom lahko otrokom z aspergerjevim sindromom omogočite udeležbo na poletnih delavnicah s področij sodobnih tehnologij. Delavnice bodo potekale pod strokovnim mentorstvom specialnega pedagoga in pedagogov Fakultete za elektrotehniko.

 

Sredstva, ki jih lahko prispevajo fizične in pravne osebe, se zbirajo do srede, 9. novembra 2016, na spodnjem transakcijskem računu. Donatorji bodo izpostavljeni na dobrodelnem dogodku. Za dodatne informacije o donacijah smo na voljo na naslovu .

 

Fakulteta za elektrotehniko UL, Tržaška 25, 1000 Ljubljana

TRR: SI56 0110 0603 0708 671

SWIFT (BIC): BSLJSI2X

SKLIC: SI 00 12104

NAMEN: DONACIJAALUMNI