Novice

Izobraževalno potovanje v Izrael za študente in mlade inženirje (Electricity 2017)

Datum objave: 03.08.2017

Eurel

SEEEI (The Society of Electrical and Electronics Engineers in Israel) and EUREL's Young Engineers' Panel (YEP), organizira "Feld trip 2017 Israel", kjer pri organizaciji sodeluje tudi Elektrotehniška zveza Slovenije (EZS). Tako imenovan Field trip to Israel ponuja veliko priložnost mladim študentom in inženirjom pogled na energijo in elektro industrijo izven Evrope ter kakšen vpliv ima odkritje naravnega plina v Izraelu.

8 dnevni izlet vklučuje tehniški ogled lokalih visokotehnolških podjetji na različnih področjih dela, obisk elektrotehniških destinacij na področju obnovljivih virov, ogled zgodovinskega dela Holy Land in veliko drugih naravnih znamenitosti v samem Izraelu. Podrobnosti si lahko ogledate na uradni spletni strani organizacije dogodkaIzlet vključuje tudi obisk mesta Eiat (južno mesto pri rdečem morju v Izraelu), kjer je organiziran ogled mesta in udeležba na dogodku Electricity 2017.

 

Študentje in mladi inženirji bodo tam imeli priložnost se spoznati in družiti s sovrstniki in prisluhniti strokovnjakom na različnih področjih elektrotehnike iz celotnega sveta.

Dodatne informacije

Cena: ~300eur

Prijava: fieldtrip2017@yep-eurel.org (ENG)

Vprasanja SLO: young.ezs@ezs-zveza.si (SLO)

Rok Prijave: 31.8.2017

Opombe: Za potrditev prijave je potrebno placati 100 Eur, ki jih dobite v celoti povrnenjene v primeru odpovedi (do 4.10. 2017)

 

Izrael

Izrael

Izrael