Novice

Uspešno izpeljana mednarodna znanstvena konferenca v Sloveniji - ESREL 2017

Datum objave: 07.08.2017

Evropsko društvo za varnost in zanesljivost (ESRA – European Safety and Reliability Association) vsako leto organizira  mednarodno znanstveno konferenco ESREL (European Safety and Reliability), ki povezuje gospodarstvo in znanost na področjih varnosti in zanesljivosti.  

esrel 2017

27. mednarodna konferenca (ESREL 2017) se je odvijala v Sloveniji (Grand Hotel Bernardin, 18. - 22. junij, 2017) pod vodstvom generalnega predsednika konference izr. prof. dr. Marka Čepina s Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani.
Mednarodne konference se je udeležilo 473 znanstvenikov  in strokovnjakov iz industrije iz 35 držav. Za konferenco je bilo prijavljenih 645 povzetkov. Programski odbor je sprejel 454 referatov, ki so objavljeni v knjigi z naslovom Safety and Reliability  – Theory and Applications (urednika: Marko Čepin, Radim Briš, založba Taylor & Francis).

Spletna stran esrel2017.org nudi več informacij o konferenci, ki je po mnenju udeležencev odlično uspela in prikazala udeležencem Slovenijo in Univerzo v Ljubljani v najlepši luči.