Novice

Dijaki Poletne šoli Kariernih centrov Univerze v Ljubljani tudi na naši fakulteti

Datum objave: 24.08.2017

Karierni centri Univerze v Ljubljani so letos prvič pripravili poletno šolo za dijake in dijakinje, ki se odločajo o izbiri študija. Poletna šola je potekala med 28. in 31. avgustom, dijakom pa so bila v sklopu poletne šole na voljo osebna svetovanja, delavnice in predstavitve. V torek, 29. avgusta, je svoja vrata dijakom odprla tudi naša fakulteta.

Predstavitev fakultete

Dijaki so prvi dan na poletni šoli dobili strokovne nasvete, kako se odločiti za najprimernejšo smer študija. Že naslednji dan pa so jih sprejele članice Univerze v Ljubljani in jim predstavile svoje izobraževalne programe ter obštudijske dejavnosti. Pri nas smo dijake gostili med 9. in 12. uro, v tem času smo jim predstavili fakulteto, ogledali so si delo laboratorijev in MakerLaba ter sodelovali v pogovoru z zanimivimi gosti iz projekta Inženirke in inženirji bomo! (Več o projektu: http://talentsrule.org/sl/).

poletna šola kc

Do konca programa poletne šole bodo udeleženci izvedeli še vse o študentskih izmenjavah v tujini ter drugih znanjih in veščinah, ki jim bodo v pomoč pri izbiri študija in tudi kasneje v času samega študija. Celotna poletna šola je za udeležence brezplačna.

Več informacij o dogodku: http://bit.ly/2wIcqVe. 

karierni centri