Novice

City as a Lab Summit

Datum objave: 18.03.2019

Sodeluj na dogodku kot prostovoljec, razširi svojo mrežo poznanstev in se poveži z vodilnimi poslovneži, ki ustvarjajo prihodnost!

 

City as a Lab Summit bo največji dogodek v regiji na temo avtonomne vožnje, avotmobilov in ekosistema prihodnje mobilnosti. Na dogodku bo sedelovalo več kot 40 mednarodno uveljavljenih podjetij, imena kot so Google, Audi, Daimler, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, JPMorgan Chace & Co (5. največja banka na svetu), Macy's (ena največjih veleblagovnic na svetu), itd. Dogodka se bodo udeležil tudi politiki z evropsko komisarko Violeto Bulc na čelu.

Dogodek je eden prvih primerov na svetu, kjer se bo na enem mestu zbralo  toliko zvenečih imen iz tehnične, finančne ter prodajne industrije.

 

Pri organizaciji dogodka bi prosili za pomoč prostovoljce, ki v takem dogodku vidijo  priložnost, da spoznajo in se družijo z odločevalci teh vodilnih podjetij. Prostovoljci bodo pomagali v operativi na dogodku - registracija oseb, pomoč pri postavitvi, usmerjanje ljudi, po potrebi pomoč pri prevozu oseb ... Dela in priložnosti bo res veliko

Študentje se za prostovoljstvo lahko prijavite tukaj.

 

Prijave za prostovoljce so odprte do 20.3.2019, do 22.3.2019 pa bomo vsem izbranim poslali potrditveni email.

 

iot city summit