Novice

Kapo dol; vsi se spoznamo na kakovost hrane!

Datum objave: 15.04.2019

Izr. prof. dr. Aleš Kuhar je profesor na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani in strokovnjak za ekonomiko hrane. Raziskuje in predava na različnih področjih ekonomike živilske industrije, vertikalnih odnosov v agroživilski verigi, potrošnega vedenja ter ekonomskega modeliranja. Sodeloval je v številnih mednarodnih in nacionalnih znanstvenoraziskovalnih projektih, predaval na konferencah in seminarjih ter svetoval vladam, institucijam in podjetjem. V okviru pedagoškega dela je tudi mentor skupinam študentov Biotehniške fakultete pri razvoju in uresničevanju podjetniških idej. Ob zadnjih aferah s hrano je bil kot strokovnjak s Katedre za agrarno ekonomiko, politiko in pravo Oddelka za zootehniko BF UL zelo prisoten v slovenskih medijih.

V okviru letošnjega  "5 min za merjenja" bo v torek, 16. aprila 2019, ob 13h00 v avli Fakultete predaval o hrani in merjenju kakovosti hrane. Vabljeni na njegovo predavanje "Kapo dol; vsi se spoznamo na kakovost hrane!"

Vabljeni!

hrana