Novice

Jesenski HACK

Datum objave: 07.08.2019

Jesenski hack 2019

HACK – »poletna šola« z izzivom za inovativne študente

Med 25. in 30. septembrom bo podjetje Result skupaj s partnerji iz gospodarstva organiziralo prvi večdnevni Jesenski HACK za za študente, ki bo potekal v idilični okolici Savinjske doline, v Šmartnem ob Paki. Dogodek bo odlično izhodišče za inovativne študente z odličnimi idejami in kritičnim razmišljanjem, da se preizkusijo v praksi in hkrati predstavijo potencialnim delodajalcem.

Kdo lahko sodeluje?
Sodelujejo lahko študentje/študentke s področij informatike, računalništva, fizike, matematike, elektrotehnike, strojništva oz. tudi vsi ostali, ki jim poznavanje osnovnih programskih konceptov ni tuje.

Kakšen bo izziv?
Osnovno nalogo oziroma izziv je pripravil generalni partner dogodka, podjetje BSH Hišni aparati, d. o. o., eden vodilnih proizvajalcev malih gospodinjskih aparatov v Evropi, in sicer je njihova ideja, da z uporabo obogatene resničnosti v proizvodni proces vpeljejo dodatno kontrolo kakovosti proizvoda že med samim sestavljanjem.

Tehnologija in mentorji
Študentje bodo imeli na razpolago vso potrebno tehnologijo, ki jo bo zagotavljal Microsoft, in pomoč mentorjev – top performerjev mlade entuziastične RR ekipe podjetja Result.

Prijave
Prijave sprejemamo do 4. septembra 2019 preko spletne strani. Število udeležencev na Jesenskem Hacku je omejeno. V primeru večjega števila prijav bomo pri izboru upoštevali znanja in izkušnje, zato jih pri prijavi čimbolj podrobno opišite.

Zaradi resnosti prijav smo predvideli simbolično kotizacijo v višini 30 €, ki vključuje:

  • 6 dni bivanja in kreativnega reševanja izziva z najsodobnejšimi tehnolgijami v »Hiši mladih« v Šmartnem ob Paki,
  • obisk podjetja BSH Hišni aparati,
  • 5 super energijskih zajtrkov + 6 mega kosil + 5 luštnih večerij,
  • petkov rock koncert s skupinama Koala Voice in Le Serpentine,
  • team building,
  • uradna majica HACK
  • in predvsem neprecenljive izkušnje na karierni poti.

Za več informacij smo vam na voljo tudi na spodnjih kontaktih:

Matej Korbar, vodja projekta; E: matej.korbar@result.si

Karmen Jakob Logar, PR & marketing; E: karmen.jakob@result.si, T: 01 320 81 79

Predstavitev organizatorja

Na Resultu že 30 let optimiziramo poslovanje rastočim podjetjem, 20 let smo ključni strateški partner svetovni multinacionalki na področju mobilnosti. 

Z ekipo 70-ih vrhunskih strokovnjakov rešujemo izzive s področij poslovne inteligence, poslovnega planiranja, proizvodnih rešitev ter načrtovanja in implementacije programskih rešitev, ki podpirajo procese v velikih podjetjih.

Obvladamo široko paleto programskih jezikov in tehnologij, zaradi česar se lahko hitro prilagodimo potrebam stranke. Za projektno vodenje uporabljamo agilne metode in se po njihovih načelih stalno izpopolnjujemo in rastemo.

Glavni partner iz industrije

Podjetje BSH Hišni aparati, d. o. o., je specializirano za razvoj in proizvodnjo malih gospodinjskih aparatov za pripravo hrane in napitkov. So eden vodilnih proizvajalcev malih gospodinjskih aparatov v Evropi (prvo v Nemčiji) in eno največjih podjetij v Sloveniji.

Da so vedno v vrhu, veliko pozornosti posvečajo razvoju na najvišjem tehnološkem nivoju.

Celotno njihovo proizvodnjo gradijo po načelih Industry 4.0, kar vključuje IoT, s strojnim učenjem in umetno inteligenco. Z obstoječimi tehnologijami, predvsem pa z uporabo še naprednejših tehnologij virtualne in obogatene resničnosti, želijo še povečati kvaliteto končnih produktov