Novice

Skrivnosti digitalizacije v turizmu in družbe 5.0

Datum objave: 09.09.2019

Katedra za IKT v sodelovanju z Zvezo Rotary klubov Slovenija vabi na konferenco

SKRIVNOSTI DIGITALIZACIJE V TURIZMU IN DRUŽBE 5.0

v petek, 25. septembra 2019, od 14. ure dalje

na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani

Na konferenci boste izvedeli, zakaj digitalizacija v turizmu tudi v prihodnje ostaja eden največjih izzivov turistične industrije, saj vodi v ustvarjalnost in inovacije, povečuje zadovoljstvo potrošnikov ter spodbuja nove poslovne modele, nove vrednostne verige in nove poslovne ekosisteme.

Turizem je zelo pomembna gospodarska panoga, ki ustvarja nova delovna mesta, spodbuja izvoz in ustvarja blaginjo po vsem svetu, dopolnjujejo jo pa nove poslovne priložnosti koncepta Družba 5.0.

Digitalne tehnologije so v turistično industrijo prinesle veliko sprememb, kot so preoblikovanje turističnih podjetij, izdelkov in storitev ter poslovnih ekosistemov in destinacij, ker pa želimo, da so te spremembe trajnostno naravnane, bomo na konferenci osvetlili tudi izzive Družbe 5.0.

Konferenco bo moderirala Bojana Zarnik, RC Ljubljana Center.

Konferenca je dobrodelna, saj je izkupiček konference v Rotary klubu Ljubljana Center namenjen projektu »Štipendije mladim talentom« ter v Rotary klubu Logatec projektu »Soča« – počitnice za otroke iz socialno ogroženih družin.

Donacija za udeležbo na konferenci: 75 evrov na osebo (vključuje tudi osvežitve med konferenco in zaključno druženje z degustacijo).

Program konference bo še objavljen.

Dodatne informacije in ponudbe za sodelovanje: info@rclc.si.       

Sktivnosti digitalizacije turizma in družbe