Novice

Naj se sliši naš glas – mreženje študentov za skupno prihodnost

Datum objave: 22.04.2020

Študenti za študente 2020

Drage študentke, dragi študentje Univerze v Ljubljani!

V okviru Univerze v Ljubljani želimo skupaj z vami in za vas ustvariti projekt, ki bo namenjen povezovanju in izmenjavi mnenj med nami, študenti.

Zaradi trenutne epidemiološke situacije se je verjetno tudi vam življenje precej spremenilo. Na tej točki se verjetno že vsak izmed nas zaveda, da bo vsako področje našega delovanja zaznamovano. V ta namen si želimo ustvariti mrežo fakultet Univerze v Ljubljani. Mrežo bo omogočala skupna spletna učilnica, na kateri si lahko ogledate podcaste na različne aktualne teme z namenom izmenjave različnih pogledov na sedanje razmere in vpliva le-teh na prihodnost, preberete kakšno kolumno, ugotovite, kako pregnati dolgčas ali z drugimi študenti delite svoje mnenje o trenutni situaciji in prihodnosti. Naš cilj je omogočiti, da je javno slišan glas študentov kot razmišljujočih, odgovornih in enakopravnih odraslih oseb, ki želijo s skupnimi močmi prispevati k boljši prihodnosti.

Upamo, da bo vsak izmed nas našel nekaj zase. Če ne boš našel ničesar zase, pa lahko to ustvariš sam. Podcasti in kolumne bodo namenjeni razmišljanju študentov in izmenjavi mnenj o trenutnem stanju in željah, viziji za prihodnost družbe po koronavirusu. Imaš svojo idejo in pogled, ki bi ga rad delil z drugimi podobno mislečimi? Vabljen k sodelovanju pri podcastu ali pisanju kolumne! Svojo idejo pošlji na studentizastudente1mail.com.

Sedaj pa hitro skok na spletno učilnico Univerze v Ljubljani – Študenti za študente – vpišeš se s svojo UL-identiteto.

Se že veselimo vaših mnenj, predlogov in mreženja za boljšo prihodnost!

Pridružite se nam tudi na:

  • Twitterju: Študenti za študente
  • Instagramu: studentizastudente1

Študenti za študente 2020