Obštudijske dejavnosti

Marketinško-medijska poletna šola Energetike.NET.

Datum objave: 12.06.2017

V energetiki je mesto tudi za mlade, tako naravoslovce kot družboslovce: elektrotehnike, biotehnike, zgodovinarje, sociologe, psihologe, politike, komunikologe, ekonomiste, ... Pri iskanju idej in reševanju energetskih izzivov, s katerimi se soočajo velike energetske družbe, so včasih bolj kot znanje namreč pomembne pripravljenost za učenje, samoiniciativnost, kreativnost, vztrajnost, odprtost, motiviranost in seveda energičnost. Če se prepoznaš v teh lastnostih, je intenzivna marketinško-medijska poletna šola Energetike.NET prava izbira zate!

energetika.net

Na štiridnevni poletni šoli, ki bo med 3. in 6. julijem 2017 v Mariboru, bo medijska hiša Energetika.NET v sodelovanju z Energijo plus mladim ponudila poglobljena znanja o komuniciranju, marketingu in novinarstvu v energetiki.

Udeležencem bo zagotovila:

  • učenje od najboljših,
  • sproščena predavanja,
  • energetske izzive, mreženje in
  • neprecenljivo izkušnjo.

Udeleženci boste reševali konkretne izzive, s katerimi se soočajo družbe Energija plus, SODO ter Montel Energetika.NET.

Kandidati za poletno šolo se lahko prijavite še do 20. junija, preko prijavnice na spletni strani ali s CV-jem in motivacijskim pismom na . O izboru bodo prijavljeni obveščeni do petka, 23. junija 2017.

Energetika.NET je vodilna medijsko-založniška hiša in izstopajoči organizator dogodkov na področju energetike in ekologije v Sloveniji in jugovzhodni Evropi, ki se ponaša s široko partnersko mrežo v celotni regiji in širše in poglobljenimi znanji na področju marketinga in delovanja medijev v energetiki. 

Kontakt: ; Jasna Kofol (051 217 631).