Obštudijske dejavnosti

STARTER InnoEnergy

Datum objave: 20.02.2019

Iščemo inovacije, ideje in startupe iz širšega področja energetike, da se pridružijo programu InnoEnergy STARTER

Naj vas InnoEnergyjev program STARTER ponese med zmagovalce globalne energetike!

 

InnoEnergy je vodilni ekosistem za energetske inovacije in največji pospeševalnik na tem področju v Evropi. Vabimo vse zainteresirane posameznike in ekipe k sodelovanju v pospeševalnem programu STARTER, ki ga v Sloveniji izvaja Ljubljanski univerzitetni inkubator.

4-tedenski intenziven program vas bo popeljal po ključnih korakih razvoja inovacije na trgu in v njem boste zgradili orodja za preboj na globalni trg energetskih rešitev.

Posebej vabljeni inovatorji, ki se ukvarjate z raziskovalnimi in razvojnimi izzivi ter inovacijami na ključnih tematskih področjih InnoEnergy: učinkovita raba, hramba energije, obnovljivi viri, jedrske tehnologije, kemijske tehnologije v energetiki, pametna in trajnostna mesta in stavbe, pametna omrežja in podobne. Seveda pa ta področja niso edina, InnoEnergy s svojo globalno mrežo energetskih partnerjev lahko zelo uspešno pomaga tudi ostalim rešitvam, ki energetsko industrijo nagovarjajo posredno.

InnoEnergy s svojo mrežo partnerjev gradi povezave po vsej Evropi in združuje raziskovalce in inovatorje, globalno industrijo, izobraževalne centre in vladne organizacije.

Program InnoEnergy STARTER je niz predavanj in delavnic, ki jih vodijo strokovni predavatelji, z namenom, da vas pripravijo in povežejo z ekosistemom in družino EIT. Njegov cilj je povečati kakovost podjetij na na energetskem in sorodnih področjih v Evropi in vzpodbuditi prenos prebojnih inovacij v to sicer zelo konzervativno industrijo. InnoEnergy s svojo mrežo povezanih partnerjev tu doda največjo vrednost – odpre vam lahko vrata za vaš naslednji korak.

Prijavi svojo inovacijo ali idejo in pomagali ti bomo pri uspešni predstavitvi privatnim investitorjem, partnerjem iz industrije in predstavnikom InnoEnnergy, ki skozi svoj pospeševalnik Highway nudijo celovito podporo na trgu in investicijo do 150.000€.

 

Prijavite se lahko do vključno 5. marca, do 23.59 ure. Svoje inovacije prijavite prek spletnega obrazca.

Program je za udeležence brezplačen.

 

Več informacij na povezavi.