Obštudijske dejavnosti

Innovation Day - Ljubljanski univerzitetni inkubator

Datum objave: 15.10.2019

Ljubljanski univerzitetni inkubator

LUI išče inovacije, ideje in startupe s širšega področja zdravstva, da se pridružijo enodnevnemu programu Innovation Day.

Izziv: Bringing Care Home. 
Kaj lahko sami storimo za svoje fizično in mentalno zdravje ter zdravje širše skupnosti, tudi izven zdravstvenega sistema? Kako izboljšati zdravje? Široka tema, ki zajema vse ideje, ki si jih lahko zamislite – aplikacije, šport, hrana, paliativa, družabne igre, umetnost, arhitekturne in oblikovne rešitve, ki lajšajo vsakodnevno življenje. Našteli smo le nekaj idej, verjamemo pa, da jih je še veliko več. Dobrodošle vse ideje, ki nam pomagajo ohranjati naše zdravje čim dlje v življenju.
KJE: Zdravstvena fakulteta Univerze v Ljubljani
KDAJ: sobota, 9. 11. 2019

Heckaton, kjer v enem dnevu s pomočjo metode Design Thinking razvijete svojo idejo ali pa se pridružite že obstoječi ekipi, ki vam je všeč.
Oblikujejo se multidisciplinarne skupine, ki si pod vodstvom strokovnih mentorjev prizadevajo ustvariti rešitve za resničen izziv na temo Bringing Care Home. Konec dneva svoje ideje predstavijo komisiji strokovnjakov. Zmagovalna ekipa prejme denarno nagrado v višini 1500 € in odpotuje na mednarodno zaključno prireditev v Pariz.

Več

Facebook

Innovation Day LUI 2019