Ponudba štipendij

Proste kadrovske štipendije v Zasavju

Datum objave: 22.08.2018

Regionalna razvojna agencija Zasavje je objavila seznam prostih kadrovskih štipendij za študijsko leto 2018/19, za katere lahko kandidirate.

Štipendije iz Regijske štipendijske sheme Zasavje (RŠS Zasavje) so namenjene dijakom in študentom, ki se izobražujete doma ali v tujini, niste zaposleni, po končanem študiju pa se boste zaposlili pri delodajalcu, ki vas je štipendiral.

Štipendije iz RŠS Zasavje se dodeljujejo dijakom in študentom, ki se šolajo za poklice, po katerih delodajalci v Zasavju povprašujejo.

Štipendisti se med drugim zavezujete, da se boste po zaključenem izobraževanju pri delodajalcu zaposlil za vsaj eno leto ter da boste vsako šolsko/ študijsko leto pri delodajalcu opravili enomesečno obvezno prakso v obsegu 160 ur.

Trenutno proste kadrovske štipendije so na voljo na tej povezavi, več informacij pa najdete tudi na spletni strani Regionalne razvojne agencije Zasavje (ali info@rra-zasavje.si ali 0838 49 500).

 

logotipi rss

***

Operacijo Regijska štipendijska shema Zasavje 2016 – 2022 financirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropski socialni sklad.