Ponudba štipendij

Štipendije BSH Hišni aparati Nazarje za štud. leto 2020/21

Datum objave: 15.05.2020

Kadrovske štipendije BSH Hišni aparati 2020/21

Podjetje BSH Hišni aparati, d. o. o., Nazarje je specializirano za razvoj in proizvodnjo malih gospodinjskih aparatov za pripravo hrane in napitkov. Ponuja globalno mrežo izjemnih ljudi in močnih blagovnih znamk. Kot vodilni proizvajalec inovativnih hišnih aparatov nenehno iščemo rešitve, ki življenje naših uporabnikov naredijo lažje in bolj enostavno. V podjetju BSH je inovativnost v fokusu vseh zaposlenih in prav zato lahko nudimo vrsto zelo zanimivih možnosti za delo vsem tistim, ki želijo spreminjati stvari na bolje.

Kadrovske štipendije razpisujemo za študente vseh letnikov in stopenj naslednjih študijskih smeri:

  • ELEKTROTEHNIKA
  • RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKA
  • STROJNIŠTVO
  • GOSPODARSKI INŽENIRING

Poleg štipendije vam bomo med študijem nudili mentorstvo pri praktičnem usposabljanju in študentskem delu, podporo pri seminarskih, diplomskih in magistrskih nalogah, omogočili vam bomo uporabo najsodobnejše tehnične opreme in ponudili možnost dela na projektih.

Vabimo vas, da nam najkasneje do 31. 8. 2020 pošljete svojo vlogo za pridobitev kadrovske štipendije, priložite pa:

  • življenjepis z vašimi kontaktnimi podatki,
  • potrdilo o opravljenih izpitih oziroma zadnje študijsko spričevalo,
  • potrdilo o vpisu za študijsko leto 2020/2021 (lahko ga pošljete naknadno).

KONTAKT IN PRIJAVA: www.bsh-group.com/si/kariera/studenti-in-dijaki.

BSH Hišni aparati Znamke

 

 

Vse objave štipendij so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.