Športne dejavnosti

Pot okoli Ljubljane: Tek trojk 2019

Datum objave: 08.04.2019

Mestna občina Ljubljana in Timing Ljubljana pripravljata tradicionalni dogodek, POT OKOLI LJUBLJANE.

Prireditev je namenjena vsem, tako najmlajšim kot starejšim, ki se zavedajo pomena zdravega načina življenja in želijo preživeti dan v dobri družbi, sproščenem vzdušju ter spoznati Ljubljano s pohodniške perspektive.

pot ob žici

Tek trojk za članske in veteranske kategorije na 12,5 in 29 km

Tek trojk ima štart na Stritarjevi ulici, cilj pa na Kongresnem trgu in se bo odvijal v soboto, 11. maja 2019, s pričetkom ob 9.00 uri za tekače na 12,5 km in ob 9.30 uri za trojke na 29 kilometrski preizkušnji. Cena je 10 EUR na trojko in že vključuje ceno čipa. Uporaba lastniških čipov ni mogoča.

Krajši rekreativni pohodi

V soboto, 11. maja 2019, boste udeleženci lahko prehodili del Poti ob žici in na cilju pridobili posebno spominsko značko. Udeleženec se vključi na pohod na kontrolni točki, ki mu najbolj ustreza in pohod zaključi na Kongresnem trgu. Vabljeni vsi ljubitelji hoje in Ljubljane, da se udeležite rekreativnega dogodka, prijavnino plača ŠD FE in FRI.

Rekreativni pohod na 35 km

V soboto, 11. maja 2019, boste udeleženci lahko v celoti prehodili Pot ob žici in si ob tem pridobili posebno spominsko kolajno. Udeleženec se vključi na pohod na kontrolni točki, ki mu najbolj ustreza in prehodi Poti ob žici. Vabljeni vsi ljubitelji hoje in Ljubljane, da se udeležite rekreativnega dogodka, prijavnino plača ŠD FE in FRI.

Preko ŠD FE in FRI se lahko do 19. aprila 2019 prijavite pri Iztoku Mihevcu v AS107 na FE ali preko e-naslova: iztok.mihevc@fe.uni-lj.si.