Dogodki

Mentor leta 2016

datum začetka: 22.03.2017
ura: 19:00

 

Društvo Mlada akademija (bivše Društvo DMRS) bo letos že osmič podelilo nagrado Mentor leta, ki je namenjeno najboljšim slovenskim mentorjem doktorskih študentov. Z izborom želijo promovirati dobre mentorske prakse, pa tudi izpostaviti zares odlične mentorje.

mentor leta

Tudi letos bodo nagrade finalistom in zmagovalcu/zmagovalki izbora Mentor leta podelili na zaključnem dogodku, tokrat prvič v so-organizaciji z ARRS. Na klic za vloge se je odzvalo kar 155 prijaviteljev, ki je skupaj nominiralo 101 mentorja.

Vabimo vas na zaključni dogodek izbora Mentor leta 2016, ki bo v sredo, 22. marca 2017, ob 19. uri na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani.

V okviru podelitve nagrad bo potekala tudi okrogla miza “Kaj pomeni biti dober mentor doktorskemu študentu?”, na kateri se bo Maja Ratej, novinarka Val202, ki bo tudi povezovala prireditev, pogovorila z zmagovalko ali zmagovalcem ter štirimi drugimi gosti:

  • Dr. József Györkös, direktor ARRS,
  • Dr. Nedjeljka Žagar, prva slovenska dobitnica ERC Starting Grant,
  • Dr. Duška Kneževič Hočevar, Družbenomedicinski inštitut ZRC-SAZU,
  • Dr. Barbara Simončič, Mentorica leta 2015
  • in Mentor leta 2016 (?).


Prireditev bosta spremljal tudi glasbeni program, od 20.30 ure dalje pa bo sledila pogostitev v avli fakultete.

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da se na dogodek prijavite preko spletnega obrazca na povezavi https://goo.gl/forms/E3i1STakyp1oj9nD2.