Dogodki

Akademija ISKRAEMECO

datum začetka: 25.10.2017
datum konca: 26.10.2017
ura: 09:00

 

Podjetje Iskraemeco, d.d. skupaj s Kariernimi centri UL organizira Akademijo za študente Fakultete za elektrotehniko, Fakultete za računalništvo in informatiko ter ostale fakultete tehniških smeri Univerze v Ljubljani. Na dvodnevnem dogodku boste pridobili dodatna znanja povezana s študijem, si ogledali eno izmed vodilnih podjetij na področju merjenja in upravljanja energije na globalni ravni in raziskovalni oddelek, ki velja za enega največjih na tem področju v Evropi. Izvedeli boste kakšne so možnosti in priložnosti na trgu dela ter kako se pripraviti na vstop v poslovni svet.

V okviru programa bo prvi dan potekal na Fakulteti za elektrotehniko, kjer bomo obravnavali tematike kot so:

  • podjetništvo in podjetniški projekti (9.00 - 12.15),
  • vitka organizacija (13.00 – 14.30),
  • finance za nefinančnike (14.45 – 16.00).

Predaval bo dr. Blaž Zupan, profesor na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Ima 10 letne izkušnje kot asistent in raziskovalec na fakulteti, kjer se osredotoča na podjetništvo in metodo Design Thinking. Več let deluje kot podjetnik, ustanovil je štiri podjetja in uporabljal metodo Design Thinkinga, vključno z različnimi tehnikami prototipiranja, za razvoj novih izdelkov in storitev.

blaž zupan

Drugi dan si bomo na sedežu podjetja Iskraemeco v Kranju ogledali področji Raziskave in razvoj ter Proizvodnje. Celodnevni obisk bomo zaokrožili s predavanji na temo:

  • Kako od ideje do izdelka?
  • Kaj in kako po diplomi?
  • Kako pripraviti CV in se uspešno predstaviti bodočemu delodajalcu v angleškem jeziku?

Predavanje o CV-ju v angleškem jeziku bo izvedla Darja Pretnar, profesorica angleškega jezika, prevajalka in mednarodno certificiran coach.

darja pretnar

Prijave zbiramo TUKAJ.

Kdaj: 25. in 26. oktober 2017.

Kje: Prvi dan na Fakulteti za elektrotehniko, drugi dan na sedežu podjetja Iskraemeco, d.d., Kranj.

Strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami in uspešno kariero na področju elektrotehnike vam bodo odgovorili na vsa vprašanja in pomagali z nasveti kako zgraditi vašo karierno pot.

Na dvodnevnem dogodku boste pridobili dodatna znanja povezana s študijem, si ogledali eno izmed vodilnih podjetij na področju merjenja in upravljanja energije na globalni ravni in raziskovalni oddelek, ki velja za enega največjih na tem področju v Evropi. Izvedeli boste kakšne so možnosti in priložnosti na trgu dela ter kako se pripraviti na vstop v poslovni svet. Vabljeni vsi, ki želite pridobiti uporabna znanja za čimbolj uspešen vstop na trg dela in ki vas zanima kako izgleda poklic elektrotehnika po opravljenem študiju.

Dodatne informacije: Andreja Jurček, e-naslov: ,  GSM: 030 641 644.

Veselimo se srečanja z vami!

iskraemeco