Dogodki

Razglasitev finalistov za PLC+ Challenge 2018

datum začetka: 17.05.2018
ura: 13:00
lokacija: P1

 

PLC 2018

Slovenska sekcija IEEE – študentska veja Ljubljana, Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani in družba Siemens d.o.o. smo slovenski partnerji tretjega regionalnega projekta PLC+ Challenge 2018, s katerim si skupaj s partnerji na Hrvaškem in v Srbiji prizadevamo perspektivne bodoče inženirje čim bolje pripraviti na delo v realnem okolju, jim ponuditi nova znanja in jih tako narediti konkurenčnejše na trgu dela.

V preteklih mesecih je tako potekala vrsta predavanj in drugih dogodkov v povezavi z delom s programirljivimi logičnimi krmilniki (PLC), študentje pa so reševali tudi praktično tekmovalno nalogo. Zdaj pa smo tik pred tem, da izpostavimo najboljše.

Vabimo vas, da se nam pridružite na razglasitvi treh slovenskih ekip, ki so se najbolje spopadle z izzivom projekta PLC+ Challenge 2018 in se tako uvrstile v junijski veliki finale (ki bo tokrat potekal v Ljubljani), v katerem bodo morale odgovoriti na nov izziv ter svoje znanje in inovativnost pomeriti z najboljšimi bodočimi inženirji s Hrvaške in iz Srbije.

Razglasitev slovenskih finalistov regionalnega projekta PLC+ Challenge 2018 bo v četrtek, 17. maja 2018, ob 13. uri v predavalnici P1 Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani (Tržaška cesta 25, Ljubljana), ko boste imeli priložnost tudi osebno spoznati finaliste in druge študente, ki so sodelovali pri projektu, ter izvedeti več o njih, njihovih rešitvah in zakaj so se sploh odločili za sodelovanje pri tem projektu.