Delavnice

Dnevi industrijske robotike-DIR2016

datum začetka: 04.04.2016
datum konca: 08.04.2016
lokacija: FE, LR

 

Tudi letos bodo potekali Dnevi industrijske robotike-DIR2016. Dogodek bo potekal od 4.aprila do 8. aprila 2016 v prostorih Fakultete za elektrotehniko. Vabimo vse, ki vas robotika zanima, tako študente kot tudi vse ostale.

dir 2016

Dogodek ima štiri sklope: tekmovanje, predavanja, aplikacije in strokovna ekskurzija. Prvi dan bodo predavanja gostov na različne teme v zvezi z robotiko. Nato naslednje tri dni sledijo aplikacije, ki so jih pripravili študentje: igranje pikada z Yaskawa robotom, ali pa domin proti robotu, sestavljanje električnega števca z robotom YuMi, ki je zasnovan za delo skupaj s človekom, spajkanje, polnjenje epruvet, Robomasaža, operacija s haptičnim robotom Yaskawa ter priprava pokovke.

urnik dir 2016

Potekalo bo tudi tekmovanje RobotChallenge, kjer bodo tekmovalci izdelovali virtualno robotsko celico. Najboljše izdelki bodo bogato nagrajeni.

*Udeleženci so lahko študentje katerekoli fakultete ali univerze. Število mest je omejeno, zato priporočamo čimprejšnjo prijavo. Le ogled celotnega programa DIR za vse obiskovalce je možen v popoldanskem času brez najave, vstop je brezplačen. Več informacij o prijavah in samem dogodku na www.dnevirobotike.si.

dir 2015

Dogodek lahko spremljate tudi na facebook strani.