Predstavitve

PLC+ Challenge 2017 - razglasitev finalistov

datum začetka: 12.05.2017
ura: 13:15
lokacija: P1

 

Študentsko društvo EESTEC LC Ljubljana, Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani in družba Siemens d.o.o. smo slovenski partnerji 2. regionalnega projekta PLC+ Challenge, s katerim si skupaj s partnerji na Hrvaškem in v Srbiji prizadevamo perspektivne bodoče inženirje čim bolje pripraviti na delo v realnem okolju, jim ponuditi nova znanja in jih tako narediti konkurenčnejše na trgu dela.  

Podobno kot v lanskem letu je tudi tokrat v sklopu projekta potekala vrsta predavanj in drugih dogodkov v povezavi z delom s programirljivimi logičnimi krmilniki (PLC), študentje pa so reševali tudi praktičen izziv in v virtualnem okolju pripravili rešitev za nadzorni sistem prezračevanja cestnega predora Učka na Hrvaškem. Zdaj pa smo tik pred tem, da izpostavimo najboljše.

Vabimo vas, da se nam pridružite na razglasitvi treh ekip, ki so se najbolje spopadle s prvim izzivom projekta PLC+ Challenge 2017 in se tako uvrstile v junijski veliki finale v Beogradu, v katerem bodo morale odgovoriti na nov izziv ter svoje znanje in inovativnost pomeriti z najboljšimi bodočimi inženirji s Hrvaške in iz Srbije.

Razglasitev slovenskih finalistov regionalnega projekta PLC+ Challenge 2017 bo v petek, 12. maja 2017, ob 13.15 v predavalnici P1 Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani (Tržaška cesta 25, Ljubljana).

Vljudno vabljeni!

 

plc