1. stopnja UN

Borzenov nagradni natečaj za študente 016

01.09.2016

Dragi študent, draga študentka.

Verjamemo v vaš ustvarjalni potencial: najboljši način za napovedovanje vaše trajnostne prihodnosti je, da jo soustvarjate!

Zato vas z veseljem obveščamo, da za vas Borzen, operater trga z električno energijo, d. o. o., že drugič razpisuje:

  • NAGRADNI NATEČAJ ZA ŠTUDENTE 016 za najboljšo raziskovalno nalogo s področja izrabe vetra in/ali lesne biomase za proizvodnjo elektrike v Sloveniji.

Če ste dodiplomski študent ali študentka sprejmite izziv: vaše prijave pričakujemo vsaj do 12. oktobra, vaše raziskovalne naloge pa vsaj do 14. novembra 2016.

natečaj borzen 2016

5 razlogov za vašo udeležbo:

  • avtorji treh najbolj perspektivnih raziskovalnih nalog prejmejo denarno nagrado,
  • potegujete se za javno priznanje za najboljšo raziskovalno nalogo,
  • preizkusite se pri reševanju sodobnih izzivov trajnostnih energetskih virov,
  • pridobite ugledno strokovno referenco in izkušnjo,
  • odmevno stopite iz povprečja in opozorite nase potencialne delodajalce.

Kdo lahko sodeluje na natečaju?

Na natečaju lahko sodelujejo študentje posamezniki s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji, ki imajo status študenta visokošolskega strokovnega programa ali univerzitetnega programa (raven 6/1 ali 6/2 oziroma 1. bolonjska stopnja) ali magistrskega programa (raven 7 oziroma 2. bolonjska stopnja).

Potek natečaja

Vaša prijava preko spletnega obrazca je enostavna, oddajte jo najkasneje do srede, 12. oktobra 2016 do 12.00 ure.
Vašo raziskovalno nalogo oddajte v obsegu do največ 10 strani na obrazcu Predloga raziskovalne naloge na najkasneje do ponedeljka, 14. novembra 2016 do 12.00 ure.

Oglejte si Pravila nagradnega natečaja za študente 016 in se prijavite pravočasno! S prijavo in raziskovalno nalogo si zagotovite vaše mesto v nagradnem natečaju in možnost potegovanja za nagrado.

Javna predstavitev nagrajencev in podelitev nagrade 13. decembra 2016

Na svečanem dogodku 13. decembra 2016 ob 10. uri na Energetski zbornici Slovenije bodo izbrani trije zmagovalci javno predstavili svoje nagrajene raziskovalne naloge in javno bomo podelili priznanja za najboljše raziskovalne naloge in prve tri nagrade v bruto znesku 1.000 EUR, 700 EUR in 300 EUR, kot tudi poskrbeli za vašo medijsko prepoznavnost. Vsi udeleženci natečaja boste kot gostje povabljeni na dogodek.

Vaše sodelovanje in raziskovalna naloga

Prijavnico in več informacij o natečaju najdete na spletni strani. Na voljo smo vam tudi na natecaj@trajnostnaenergija.si in telefonski številki 031 717 599.

Pomembni datumi

Vašo prijavo pričakujemo vsaj do 12. oktobra 2016, da lahko nato v nadaljevanju vsaj do 14. novembra pošljete vašo raziskovalno nalogo.

Roki Aktivnost
Od 1. septembra do srede, 12. oktobra do 12. ure Oddaja vaše prijave na spletnem obrazcu za sodelovanje v nagradnem natečaju
Od 13. oktobra do ponedeljka, 14. novembra do 12. ure Oddaja vaše raziskovalne naloge (na predpisani predlogi) na
Četrtek, 13. decembra ob 10. uri Razglasitev in predstavitev zmagovalcev ter svečana javna podelitev nagrad (v prostorih GZS, EZS, dvorana A)

Pogumno sprejmite priložnost: sodelujte na drugem nagradnem natečaju in se potegujte za vaše javno priznanje in nagrade.

Dobrodošli!