Junior tehnični prodajni svetovalec z dvoletnim uvajanjem v Nemčiji (m/ž)

Junior tehnični prodajni svetovalec z dvoletnim uvajanjem v Nemčiji  (m/ž) - Proizvodnja in trženje high tech patentiranih izolativnih materialov, Kočevje

smartMELAMINE je mednarodno podjetje, z dvema sedežema, v Sloveniji in v Nemčiji. Tim vrhunskih razvojnikov je patentiral nov izdelek s področja visokozmogljivostnih izolativnih materialov uporabnih v avtoindustriji, beli tehniki, gradbeništvu in na številnih drugih področjih. V Sloveniji gradijo novo proizvodno enoto. Ker je sedež večjega dela potencialnih kupcev v Nemčiji in zahodni Evropi, iščejo osebo, ki bo kot junior tehnični prodajni svetovalec opravila dve leti trajajoče začetno uvajanje in pridobila izkušnje pod vodstvom mentorja v Nemčiji. Po vrnitvi boste imeli priložnost za nadaljnjo karierno rast, seveda, če boste vaš potencial in talent v tem času ustrezno razvili. Dobro znanje nemščine je zato pomembno, odlično znanje angleščine seveda nujno.

smartmelamine

Vaša primarna naloga bo delo na terenu in se z mentorjem izučiti v vrhunskega tehničnega prodajnega svetovalca za kasnejšo samostojno prodajo na mednarodnih trgih, vključno s Slovenijo. Gre za kombinacijo svetovalno prodajnih aktivnosti pri kupcih v industriji in v manjši meri zaledne administrativno analitične podpore na področju marketinga in prodaje. Sodelovali boste pri preučitvi potreb industrijskih podjetij, definiranju prodajne politike, obiskovali potencialne stranke (npr. vodje proizvodnje) z mentorjem, predstavljali tehnične karakteristike in dodano vrednost uporabe vašega tehničnega izdelka, kreirali s tem povpraševanje pri kupcih, sodelovali pri dogovorih pogodbenega sodelovanja in bdeli nad realizacijo pogodb. Tesno boste sodelovali z razvojem in proizvodnjo v matičnem podjetju v Kočevju, zato je ključno, da ste po izobrazbi tehnik ali pa zelo zelo tehnično usmerjena oseba, ki ga zanima, kako so stvari narejene in kako delujejo.

Če imate tehnično izobrazbo in komercialno žilico oz. interes za prodajo tehničnih rešitev in ste bolj na začetku karierne poti, talentirani in zainteresirani prispevati k razvoju podjetja in lastnemu uspehu, je to odlična priložnost za vas. Seveda morate biti mobilni in pripravljeni potovati, približno dve leti preživeti na nemškem trgu. Če radi zmagujete, se ne bojite velikih številk in odgovornosti, če iščete slovensko podjetje z globalnim dosegom, kjer bi lahko delovali, kot da je vaše, potem je to prava priložnost za vas. Lojalnost, tek na dolge proge, iskrenost, poštenost, strokovnost, uspešnost, so vrednote, ki jih v podjetju cenijo in živijo. Če bo to vaša prva zaposlitev, je nujno, da svoje izkušnje, delavnost in sposobnosti dokažete z opravljenimi minulimi študentskimi ali pogodbenimi deli.

Vaše predstavitveno pismo in življenjepis, prosimo, pošljite čim prej na naslov .