Projektant razvijalec za električne motorje - 4 prosta delovna mesta

Skupaj s sodelavci dosegamo najvišje cilje. Želite skozi izzive rasti skupaj z nami? Skupina MAHLE je vodilni mednarodni dobavitelj v avtomobilski industriji. Z našimi izdelki za motorje z notranjim zgorevanjem in njihovimi perifernimi deli kot tudi rešitvami za električna vozila naslavljamo vse ključne izzive, povezane s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav. Danes inovativne izdelke izdeluje okrog 75.000 zaposlenih na 170 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojno raziskovalnih centrih. Nenehno izboljšujemo obstoječe tehnologije, razvijamo nove tehnološke koncepte in postavljamo standarde.  MAHLE izdelki so vgrajeni že v vsakem drugem vozilu. Skupina MAHLE je v Sloveniji prisotna v Šempetru pri Gorici, Komnu in Bovcu.

Mahle

Delite strokovno znanje, razvijajte ideje in dosegajte uspehe z odgovornimi dejanji v MAHLE Letrika d.o.o. v Šempetru pri Gorici in razvojnem centru Ljubljana kot Projektant razvijalec za električne motorje – 4 prosta delovna mesta.

Ste pripravljeni sprejeti pomembno odgovornost?

  • Projektiranje električnih motorjev.
  • Izračuni karakteristik električnih motorjev.
  • Optimizacije motorjev s FEM simulacije magnetnih in termičnih lastnosti motorjev.

Prepričajte nas s svojimi strokovnimi in osebnimi veščinami.

  • Univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike oz. druga ustrezna tehnična smer.
  • Aktivno znanje angleškega jezika.
  • Pripravljenost na neprestano izobraževanje in osvajanje novih razvojnih orodij.

Sodelavcem skozi redna srečanja in raznolike programe usposabljanja zagotavljamo številne možnosti osebne rasti in razvoja na individualni ravni. Uspešno dolgoročno sodelovanje s sodelavci je del našega poslanstva, zato cenimo učinkovitost, uspeh pa vedno primerno nagradimo in delovne naloge prilagajamo različnim obdobjem vašega življenja. Stopajte po poti uspeha. Z nami!

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 6-mesečnim poskusnim delom ali za določen čas usposabljanja za delo z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

Prijavite se zdaj.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 22. 07. 2017 na naslov:

MAHLE Letrika d.o.o.,
Področje za kadrovanje in razvoj ljudi,
Polje 15, 5290 Šempeter pri Gorici,
 

ali po e-pošti: .