Študentsko delo

SIQ Ljubljana, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, kot mednarodno uveljavljena institucija z dolgoletno tradicijo vabi k sodelovanju študente Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani s ponudbo opravljanja študentskega dela.

Iščemo več vestnih in odgovornih študentov za pomoč pri preskušanju varnosti  po mednarodnih standardih v laboratoriju za elektromagnetiko in v laboratoriju za elektroniko na področju varnosti in elektromagnetike. Delo poteka na novi lokaciji SIQ Ljubljana, Mašera - Spasićeva 10, 1000 Ljubljana. Začetek dela v mesecu oktobru 2017.

K prijavi vabimo študente univerzitetnega, visokošolskega ali magistrskega študijskega programa elektrotehnike in elektronike, ki bodo imeli študentski status celotno študijsko leto 2017/2018 in želijo pridobiti delovne izkušnje že v času študija, imajo veselje do dela ter razpoložljiv čas za delo več dni v tednu v dopoldanskem času. Zaželeno je poznavanje osnov elektrotehnike in električnih meritev, računalniška in matematična pismenost, dobro znanje angleščine, ročne spretnosti, samoiniciativnost, komunikativnost in sposobnost reševanja problemov. Začetna bruto urna postavka bo 5,10 EUR.

Interesenti pošljite ponudbo za študentsko delo z življenjepisom (CV) na elektronski naslov meta.zibert@siq.si. V življenjepisu navedite vaše osebne in kontaktne podatke, podatke o izobrazbi, smeri in ravni študija ter  dosedanjih delovnih izkušnjah. Izbor bo opravljen na podlagi predhodnih razgovorov s kandidati.

Dodatne informacije so na voljo v kadrovski službi SIQ Ljubljana, telefon: 01 4778 166, kontaktna oseba Meta Žibert.

siq