MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.

Projektant razvijalec - (m/ž) Področje raziskav in razvoja motorjev za aktuatorje

mahle

Skupaj s sodelavci dosegamo najvišje cilje. Želite skozi izzive rasti skupaj z nami? Skupina MAHLE je vodilni mednarodni dobavitelj v avtomobilski industriji. Z našimi izdelki za motorje z notranjim zgorevanjem in njihovimi perifernimi deli kot tudi rešitvami za električna vozila naslavljamo vse ključne izzive, povezane s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav. Danes inovativne izdelke izdeluje okrog 75.000 zaposlenih na 170 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojno raziskovalnih centrih. Nenehno izboljšujemo obstoječe tehnologije, razvijamo nove tehnološke koncepte in postavljamo standarde.  MAHLE izdelki so vgrajeni že v vsakem drugem vozilu. Skupina MAHLE je v Sloveniji prisotna v Šempetru pri Gorici, Komnu in Bovcu.

Delite strokovno znanje, razvijajte ideje in dosegajte uspehe z odgovornimi dejanji v MAHLE Letrika d.o.o. v Šempetru pri Gorici kot Projektant razvijalec - (m/ž) Področje raziskav in razvoja motorjev za aktuatorje. 

Ste pripravljeni sprejeti pomembno odgovornost?
• Vzpostavitev funkcije testnega inženirja.
• Planiranje in koordinacija testiranj na izdelkih.
• Komunikacija med laboratorijem in kupcem.

Prepričajte nas s svojimi strokovnimi in osebnimi veščinami.
• Univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike ali strojništva / magister inženir elektrotehnike ali strojništva (2.bol.st.).
• Aktivno znanje angleškega jezika.
• Želeno znanje s področja uvajanja procesov stalnih izboljšav.
• Želeno poznavanje orodij ALM. 
• Samostojnost, proaktivnost in strukturiran način dela.

Sodelavcem skozi redna srečanja in raznolike programe usposabljanja zagotavljamo številne možnosti osebne rasti in razvoja na individualni ravni. Uspešno dolgoročno sodelovanje s sodelavci je del našega poslanstva, zato cenimo učinkovitost, uspeh pa vedno primerno nagradimo in delovne naloge prilagajamo različnim obdobjem vašega življenja. Stopajte po poti uspeha. Z nami! 

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 6-mesečnim poskusnim delom ali za določen čas usposabljanja za delo z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.
Prijavite se zdaj.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 24. 1. 2018 na naslov: MAHLE Letrika d.o.o., Področje za kadrovanje in razvoj ljudi, Polje 15, 5290 Šempeter pri Gorici, ali po e-pošti: si.kadri@si.mahle.com.