Študentsko delo

semiconductor

ON Semiconductor je eden vodilnih proizvajalcev CMOS slikovnih senzorjev. V razvojnem centru v Ljubljani se ukvarjamo z razvojem algoritmov za obdelavo slik in strojnega vida, ki se uporabljajo v avtomobilski industriji, mobilnih telefonih, VR/AR aplikacijah, IoT, itd. Še posebej v avtomobilski industriji je razvoj algoritmov za detekcijo dodatnih informacij v sliki (pedestrian detection, traffic sign recognition) v polnem razmahu, kar dela naše delo še bolj zanimivo.

Razvojni center v Ljubljani je majhen kolektiv desetih inženirjev, ki že več kot 15 let dela v razvoju kompleksnih algoritmov za različne aplikacije implementiranih v ASIC tehnologijah. V preteklih letih smo delovali v majhnih Start-Up podjetjih, kot tudi v velikih korporacijah. V ON Semiconductor - Image Sensor Group smo glavni tim za razvoj algoritmov na področju procesiranja slik.

Iščemo študente tehničnih smeri za dolgoročno sodelovanje in kasnejšo redno zaposlitev. Na začetku, v preizkusnem obdobju, ne ponujamo denarja, pač pa znanje, zato iščemo študente, ki so se pripravljeni učiti. Če te zanima razvoj algoritmov, nenehno učenje, sodelovanje in/ali tekmovanje z najboljšimi in največjimi podjetji na svetu, potem se nam oglasi. Kandidati naj imajo študentski status vsaj še eno leto, predhodne izkušnje ali znanja niso pogoj.

Prijave s kratkim življenjepisom pošljite na . Za več informacij nas poišči na sejmu JobFair (prisotni bomo na stojnici v četrtek, 29. 3. 2018) ali na dnevu odprtih vrat, ki bo v sredo, 4. 4. 2018 ob 17h v naših prostorih na Letališki 33d v Ljubljani (prosim napovej svojo udeležbo na dnevu odprrtih vrat na ).