Študentsko delo

SIQ Ljubljana, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, kot mednarodno uveljavljena institucija z dolgoletno tradicijo vabi k sodelovanju študente Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani s ponudbo opravljanja študentskega dela in obveznega praktičnega izobraževanja. 

V laboratorijih na področju varnosti in elektromagnetike iščemo več marljivih, vestnih in odgovornih študentov za pomoč pri izvajanju električnih meritev oziroma preskušanju varnosti elektronskih naprav in preskušanju varnosti gospodinjskih aparatov po mednarodnih standardih. 

K prijavi vabimo študente univerzitetnega ali visokošolskega študijskega programa elektrotehnike in elektronike, ki želijo pridobiti delovne izkušnje že v času študija, imajo veselje do dela in razpoložljiv čas za delo čim več dni v tednu v dopoldanskem času. Zaželeno je poznavanje osnov elektrotehnike in električnih meritev, računalniška in matematična pismenost, dobro znanje angleščine, ročne spretnosti, samoiniciativnost, komunikativnost in sposobnost reševanja problemov. Začetna bruto urna postavka bo 5,10 EUR.

Interesenti pošljite ponudbo za študentsko delo z življenjepisom (CV) na elektronski naslov . V življenjepisu navedite vaše osebne in kontaktne podatke, podatke o izobrazbi, smeri in ravni študija ter dosedanjih delovnih izkušnjah. Izbor bo opravljen na podlagi predhodnih razgovorov s kandidati. Dodatne informacije so na voljo v kadrovski službi SIQ Ljubljana, telefon: 01 4778 166, kontaktna oseba Meta Žibert.