MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.

Tehnolog kakovosti – v področju kakovosti dobaviteljev

mahle

Skupaj s sodelavci dosegamo najvišje cilje. Želite skozi izzive rasti skupaj z nami? Skupina MAHLE je vodilni mednarodni dobavitelj v avtomobilski industriji. Z našimi izdelki za motorje z notranjim zgorevanjem in njihovimi perifernimi deli kot tudi rešitvami za električna vozila naslavljamo vse ključne izzive, povezane s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav. Danes inovativne izdelke izdeluje okrog 75.000 zaposlenih na 170 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojno raziskovalnih centrih. Nenehno izboljšujemo obstoječe tehnologije, razvijamo nove tehnološke koncepte in postavljamo standarde.  MAHLE izdelki so vgrajeni že v vsakem drugem vozilu. Skupina MAHLE je v Sloveniji prisotna v Šempetru pri Gorici, Komnu in Bovcu.

Delite strokovno znanje, razvijajte ideje in dosegajte uspehe z odgovornimi dejanji v MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o. v Šempetru pri Gorici kot

Tehnolog kakovosti – v področju kakovosti dobaviteljev (m/ž)

Ste pripravljeni sprejeti pomembno odgovornost?

  • Izvajanje postopka PPAP vzorcev za nabavljeno blago.
  • Razvoj tehnologije izvedbe postopka PPAP za posamezne skupine materialov, delov in sklopov.

Prepričajte nas s svojimi strokovnimi in osebnimi veščinami.

  • Inženir strojništva ali diplomirani inženir strojništva, elektrotehnike ali druge ustrezne tehnične smeri.
  • Znanje angleškega jezika.
  • Želeno poznavanje sistemov kakovosti v avtomobilski industriji.
  • Komunikativnost in sposobnost timskega dela.
  • Računalniško znanje (MS Office, MS Project ...).

Sodelavcem skozi redna srečanja in raznolike programe usposabljanja zagotavljamo številne možnosti osebne rasti in razvoja na individualni ravni. Uspešno dolgoročno sodelovanje s sodelavci je del našega poslanstva, zato cenimo učinkovitost, uspeh pa vedno primerno nagradimo in delovne naloge prilagajamo različnim obdobjem vašega življenja. 

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 4 oz. 6-mesečnim poskusnim delom.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 18. 04. 2018 na naslov: MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o., Področje za kadrovanje in razvoj ljudi, Polje 15, 5290 Šempeter pri Gorici, s pripisom prijava na delovno mesto »Tehnolog kakovosti«.