MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.

Vodja službe kakovosti dobaviteljev

mahle

Skupaj s sodelavci dosegamo najvišje cilje. Želite skozi izzive rasti skupaj z nami? Skupina MAHLE je vodilni mednarodni dobavitelj v avtomobilski industriji. Z našimi izdelki za motorje z notranjim zgorevanjem in njihovimi perifernimi deli kot tudi rešitvami za električna vozila naslavljamo vse ključne izzive, povezane s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav. Danes inovativne izdelke izdeluje okrog 75.000 zaposlenih na 170 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojno raziskovalnih centrih. Nenehno izboljšujemo obstoječe tehnologije, razvijamo nove tehnološke koncepte in postavljamo standarde.  MAHLE izdelki so vgrajeni že v vsakem drugem vozilu. V Sloveniji smo prisotni z družbo MAHLE Letrika, ki je priznani proizvajalec alternatorjev, zaganjalnikov in električnih pogonov za kmetijsko in gradbeno mehanizacijo, logistično in transportno opremo ter industrijska in komercialna vozila.

Delite strokovno znanje, razvijajte ideje in dosegajte uspehe z odgovornimi dejanji.

v MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o., v Šempetru pri Gorici kot

Vodja službe kakovosti dobaviteljev (m/ž)

Ste pripravljeni sprejeti pomembno odgovornost?

  • Vodenje službe kakovosti dobaviteljev znotraj področja kakovosti v proizvodnji.
  • Vzdrževanje procesov povezanih z nalogami podpore kakovosti dobaviteljem.
  • Sklicevanje rednih pregledov kakovosti dobaviteljev tako doma kot na lokaciji dobavitelja.
  • Priprava in predstavitev rednih poročil vodstvu podjetja.

Prepričajte nas s svojimi strokovnimi in osebnimi veščinami.

  • Univerzitetni diplomirani inženir strojništva / elektrotehnike oz. druga ustrezna tehnična smer.
  • Poznavanje dela z dobavitelji.
  • Aktivno znanje angleškega jezika, želeno znanje še enega tujega svetovnega jezika.
  • Samostojnost, proaktivnost in odgovornost.
  • Komunikacijske in pogajalske veščine.
  • Sposobnost timskega dela in odločanja.

Sodelavcem skozi redna srečanja in raznolike programe usposabljanja zagotavljamo številne možnosti osebne rasti in razvoja na individualni ravni. Uspešno dolgoročno sodelovanje s sodelavci je del našega poslanstva, zato cenimo učinkovitost, uspeh pa vedno primerno nagradimo in delovne naloge prilagajamo različnim obdobjem vašega življenja. 

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 6-mesečnim poskusnim delom.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 18. 04. 2018 na naslov: MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o., Področje za kadrovanje in razvoj ljudi, Polje 15, 5290 Šempeter pri Gorici, s pripisom prijava na delovno mesto »Vodja službe kakovosti dobaviteljev«.