MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.

Projektant razvijalec

mahle

Skupaj s sodelavci dosegamo najvišje cilje. Želite skozi izzive rasti skupaj z nami? Skupina MAHLE je vodilni mednarodni dobavitelj v avtomobilski industriji. Z našimi izdelki za motorje z notranjim zgorevanjem in njihovimi perifernimi deli kot tudi rešitvami za električna vozila naslavljamo vse ključne izzive, povezane s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav. Danes inovativne izdelke izdeluje okrog 75.000 zaposlenih na 170 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojno raziskovalnih centrih. Nenehno izboljšujemo obstoječe tehnologije, razvijamo nove tehnološke koncepte in postavljamo standarde.  MAHLE izdelki so vgrajeni že v vsakem drugem vozilu. Skupina MAHLE je v Sloveniji prisotna v Šempetru pri Gorici, Komnu in Bovcu.

Delite strokovno znanje, razvijajte ideje in dosegajte uspehe z odgovornimi dejanji V MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o. v razvojnem oddelku Ljubljana kot

Projektant razvijalec - (m/ž)

2 prosti delovni mesti

Ste pripravljeni sprejeti pomembno odgovornost?

  • Vzpostavitev funkcije razvojnega  inženirja na področju simulacij električnih strojev
  • Planiranje in koordinacija testiranj na izdelkih
  • Komunikacija z kupcem.

Prepričajte nas s svojimi strokovnimi in osebnimi veščinami.

  • Univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike / magister inženir elektrotehnike (2.bol.st.)
  • Aktivno znanje angleškega jezika
  • Želeno znanje s področja uvajanja procesov stalnih izboljšav
  • Želeno poznavanje orodij ALM
  • Samostojnost, proaktivnost in strukturiran način dela.

Sodelavcem skozi redna srečanja in raznolike programe usposabljanja zagotavljamo številne možnosti osebne rasti in razvoja na individualni ravni. Uspešno dolgoročno sodelovanje s sodelavci je del našega poslanstva, zato cenimo učinkovitost, uspeh pa vedno primerno nagradimo in delovne naloge prilagajamo različnim obdobjem vašega življenja. 

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 6-mesečnim poskusnim delom.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 25. 05. 2018 na naslov: MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o., Področje za kadrovanje in razvoj ljudi, Polje 15, 5290 Šempeter pri Gorici, s pripisom prijava na delovno mesto »Projektant razvijalec - oddelek v LJ«.