Študentsko delo

siq

SIQ Ljubljana, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, kot mednarodno uveljavljena institucija z dolgoletno tradicijo vabi k sodelovanju študente Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani s ponudbo opravljanja študentskega dela.

V laboratorijih na področju varnosti in elektromagnetike iščemo več marljivih, vestnih in odgovornih študentov za pomoč pri izvajanju električnih meritev oziroma preskušanju varnosti elektronskih naprav in preskušanju varnosti gospodinjskih aparatov po mednarodnih standardih.

K prijavi vabimo študente univerzitetnega ali visokošolskega študijskega programa elektrotehnike in elektronike, ki želijo pridobiti delovne izkušnje že v času študija, imajo veselje do dela in razpoložljiv čas za delo. Zaželeno je poznavanje osnov elektrotehnike in električnih meritev, računalniška in matematična pismenost, dobro znanje angleščine, ročne spretnosti, samoiniciativnost, komunikativnost in sposobnost reševanja problemov. Začetna bruto urna postavka je 5,80 EUR.

Zainteresirani smo predvsem za študente, ki lahko delajo tudi med študijskim letom s tem, da prilagajo delovni čas študentskega dela študijskim obveznosti. Glede na naravo študentskega dela, ki zahteva daljši čas uvajanja in večje sodelovanje mentorjev, delo ni primerno za študente, ki imajo možnost delati le v času študijskih počitnic.

Študentom, ki se izkažejo v času študentskega dela, po končanem študiju ponudimo možnost zaposlitve.

Interesenti pošljite ponudbo za študentsko delo z življenjepisom (CV) na elektronski naslov . V življenjepisu navedite vaše osebne in kontaktne podatke, podatke o izobrazbi, smeri in ravni študija ter  dosedanjih delovnih izkušnjah. Izbor bo opravljen na podlagi predhodnih razgovorov s kandidati.

Dodatne informacije so na voljo v kadrovski službi SIQ Ljubljana, telefon: 01 4778 166, kontaktna oseba Meta Žibert.