Počitniško delo

iskra počitniško delo

Vabimo vas, da postanete del našega inovativnega sveta in pod vodstvom starejših, izkušenih zaposlenih, razvijete svoj potencial!

Iskra je največje slovensko podjetje na področju avtomatizacije procesov, komunikacijskih in varnostnih sistemov za distribucijo električne energije,
prenosnih in omrežnih sistemov, komunikacij preko visokonapetostnih linij, avtomatizacije železniškega in cestnega prometa ter programskih rešitev s področja energetike.

Moč podjetja Iskra ne leži le v njegovih izdelkih in tehologiji, ampak tudi v zgodovini podjetja, napisani od izumiteljev, delavcev in briljantnih inženirjev. Danes je podjetja Iskra prisotno v več kot 80 državah z globalno prodajno mrežo, je regionalni vodilni proizvajalec industrijskih rešitev in najsodobnejših elektrotehničnih izdelkov.

Dijaki in študentje, ki se izobražujete za tehnične poklice: oblikovalec kovin - orodjar, mehatronik, sistemski tehnik, strojni tehnik, elektrotehnik,  elektroenergetik, strojnik ali vzdrževalec, pridružite se nam!

Pridobili boste nova znanja in izkušnje pri delu z naprednimi tehnološkimi napravami, saj v Iskri že vrsto let podpiramo tudi avtomatizacijo in robotiko.

Prijave pošljite na elektronski naslov: .