MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.

Konstrukter za rezervne dele in embalažo

Skupaj s sodelavci dosegamo najvišje cilje. Želite skozi izzive rasti skupaj z nami? Skupina MAHLE je vodilni mednarodni dobavitelj v avtomobilski industriji. Z našimi izdelki za motorje z notranjim zgorevanjem in njihovimi perifernimi deli kot tudi rešitvami za električna vozila naslavljamo vse ključne izzive, povezane s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav. Danes inovativne izdelke izdeluje okrog 75.000 zaposlenih na 170 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojno raziskovalnih centrih. Nenehno izboljšujemo obstoječe tehnologije, razvijamo nove tehnološke koncepte in postavljamo standarde. MAHLE izdelki so vgrajeni že v vsakem drugem vozilu. Skupina MAHLE je v Sloveniji prisotna v Šempetru pri Gorici, Komnu in Bovcu.

MAHLE 1

Delite strokovno znanje, razvijajte ideje in dosegajte uspehe z odgovornimi dejanji v MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o. v Šempetru pri Gorici kot

 

Konstrukter za rezervne dele in embalažo (m/ž)

 

Ste pripravljeni sprejeti pomembno odgovornost?

  • Izdelava konstrukcijsko komercialne dokumentacije za rezervne dele in embalažo v procesu PLM
  • Razvoj in oblikovanje embalaže in načinov embaliranja
  • Usklajevanje tehničnih zahtev s proizvajalci embalaže in kontrola vzorcev
  • Izdelava tehnične dokumentacije za rezervne dele, nalepke in embalažo (zaželeno znanje 3D konstruiranja)

 

Prepričajte nas s svojimi strokovnimi in osebnimi veščinami.

  • Inženir elektrotehnike, strojništva ali druge ustrezne tehnične smeri.
  • Aktivno  znanje angleškega jezika.
  • Napredno znanje MS Office aplikacij.
  • Želeno znanje poslovnega informacijskega sistema SAP.
  • Sposobnost timskega in projektnega dela.

 

Sodelavcem skozi redna srečanja in raznolike programe usposabljanja zagotavljamo številne možnosti osebne rasti in razvoja na individualni ravni. Uspešno dolgoročno sodelovanje s sodelavci je del našega poslanstva, zato cenimo učinkovitost, uspeh pa vedno primerno nagradimo in delovne naloge prilagajamo različnim obdobjem vašega življenja. Stopajte po poti uspeha. Z nami!

 

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 4-mesečnim poskusnim delom.

 

Prijavite se zdaj.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 11. 08. 2018 na naslov:

MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.,
Podro
čje za kadrovanje in razvoj ljudi,
Polje 15,
5290 Šempeter pri Gorici
,

s pripisom prijava na delovno mesto »Konstrukter za rezervne dele in embalažo«

 

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.