Programer

Špica logo

Programer/Programerka (študentsko delo)

 

IŠČEMO

Če si študent/ka višjih letnikov tehnične ali druge ustrezne smeri in te privlačijo stvari kot so cloud, Azure, IoT, estetska koda, brezhibna uporabnost in 110% varnost, potem imamo veliko sadja in kave zate!

Zaželeno predznanje: večji geek, bolj prav pa pridejo tudi C#, Angular in timski duh.

 

Na kratko o Špici international

Špica je vodilni ponudnik informacijskih rešitev za upravljanje časa in logistike v Adriatic regiji. V podjetjih v Ljubljani, Zagrebu, Beogradu, Sarajevu, Skopju, Podgorici in Londonu je združenih preko 100 strokovnjakov. Ključna področja poslovanja so koncentrirana na WFM – Work Force Management in SCM – Supply Chain Management, tako v regiji preko lastnih podjetij, kot v širšem EMEA prostoru preko partnerjev.

 

PRIJAVA

V kolikor želite soustvariti razvoj Špica podjetij v regiji in sodelovati pri ambiciozni širitvi v EMEA prostor, vas vabimo, da posredujete prijavo s priloženim življenjepisom in pripisom »Programer/Programerka (študentsko delo)« najkasneje do 06.09.2018 na elektronski naslov .

 

Več o delovnem mestu najdete na povezavi.

 

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.