MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.

Vodja službe vzdrževanja motorne elektro opreme

Datum objave: 04.09.2018

Skupaj s sodelavci dosegamo najvišje cilje. Želite skozi izzive rasti skupaj z nami? Skupina MAHLE je vodilni mednarodni dobavitelj v avtomobilski industriji. Z našimi izdelki za motorje z notranjim zgorevanjem in njihovimi perifernimi deli kot tudi rešitvami za električna vozila naslavljamo vse ključne izzive, povezane s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav. Danes inovativne izdelke izdeluje okrog 75.000 zaposlenih na 170 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojno raziskovalnih centrih. Nenehno izboljšujemo obstoječe tehnologije, razvijamo nove tehnološke koncepte in postavljamo standarde.  MAHLE izdelki so vgrajeni že v vsakem drugem vozilu. Skupina MAHLE je v Sloveniji prisotna v Šempetru pri Gorici, Komnu in Bovcu.

Delite strokovno znanje, razvijajte ideje in dosegajte uspehe z odgovornimi dejanji v MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o. v Šempetru pri Gorici kot 

Vodja službe vzdrževanja motorne elektro opreme - (m/ž). 

mahle logoSte pripravljeni sprejeti pomembno odgovornost?

  • Vodenje službe, planiranje posegov in uvajanje sistemskih rešitev, zagotavljanje tehnične podpore ter usmerjanje sodelavcev,
  • Izdelava, urejanje in hranjenje dokumentacije s področja vzdrževanja,
  • Izdelava mesečnih poročil in tehnoloških postopkov,
  • Delovanje na področju celovitega produktivnega vzdrževanja (TPM),
  • Spremljanje stroškov vzdrževanja.

Prepričajte nas s svojimi strokovnimi in osebnimi veščinami:

  • Diplomirani inženir strojništva / elektrotehnike oz. druga ustrezna tehnična smer (1. bol. st.),
  • Znanje angleškega jezika, želeno znanje še enega tujega svetovnega jezika,
  • Samostojnost, proaktivnost in odgovornost,
  • Reševanje in usklajevanje tekočih problemov na SFM dnevnih sestankih (Shop floor management),
  • Sposobnost timskega dela in odločanja.

Sodelavcem skozi redna srečanja in raznolike programe usposabljanja zagotavljamo številne možnosti osebne rasti in razvoja na individualni ravni. Uspešno dolgoročno sodelovanje s sodelavci je del našega poslanstva, zato cenimo učinkovitost, uspeh pa vedno primerno nagradimo in delovne naloge prilagajamo različnim obdobjem vašega življenja. Stopajte po poti uspeha. Z nami!

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 6-mesečnim poskusnim delom.

Prijavite se zdaj.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 18. 9. 2018 na naslov: MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o., Področje za kadrovanje in razvoj ljudi, Polje 15, 5290 Šempeter pri Gorici, s pripisom prijava na delovno mesto »Vodja službe vzdrževanja motorne elektro opreme«.