študentsko delo

Datum objave: 12.09.2018

Se navdušujete nad sodobnimi tehnologijami?

Vas zanima razvoj in raziskovanje oblačnih tehnologij (Microsoft Azure, AWS, Google Cloud), strojnega učenja, internet stvari (IoT), razvoj spletnih in mobilnih rešitev?  Se želite soočiti z izzivi implementacije novih tehnologij v produkte energetske in ekonomske prihodnosti?  

gen-i jpgSkupina GEN-I se uvršča med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje na evropskem energetskem trgu. Prisotnost na številnih mednarodnih trgih z električno energijo in zemeljskim plinom omogoča premišljene, a pravočasne odzive na spremembe na lokalnih trgih. Energijo dobavljamo vsem segmentom končnih kupcev, z novo storitvijo GEN-I Sonce pa gospodinjstvom in malim podjetnikom omogočamo tudi izgradnjo mikro sončne elektrarne na ključ. Pridružite se strokovni in samoiniciativni ekipi sodelavcev v stimulativnem okolju, kjer vam nudimo delo z najsodobnejšimi IT tehnologijami, strokovni in osebni razvoj. 

Naša pričakovanja:

  • poznavanje spletnih tehnologij
  • izkušnje z delom v vsaj enem programskem jeziku (JavaScript, C# in/ali Python)
  • poznavanje operacijskih sistemov Windows in/ali Linux
  • poznavanje storitev vsaj enega izmed vodilnih ponudnikov javnih oblačnih storitev (AWS, Google Cloud, Azure)
  • komunikativnost, samoiniciativnost, proaktivnost
  • aktivno znanje angleškega jezika
  • ste študent (zaključnih letnikov z željo po redni zaposlitvi za polni delovni čas)

Če vas veseli raziskovanje sodobnih tehnologij in iščete zanimivo delovno izkušnjo kot študent, hkrati pa se že ozirate po dolgoročnem sodelovanju, vas vabimo, da svojo prijavo z življenjepisom, pošljete na naslov s pripisom »CLOUD«, do vključno 21. 10. 2018. Delo je na voljo v Ljubljani.