MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.

Tehnolog proizvodnje

mahle logoSkupaj s sodelavci dosegamo najvišje cilje. Želite skozi izzive rasti skupaj z nami? Skupina MAHLE je vodilni mednarodni dobavitelj v avtomobilski industriji. Z našimi izdelki za motorje z notranjim zgorevanjem in njihovimi perifernimi deli kot tudi rešitvami za električna vozila naslavljamo vse ključne izzive, povezane s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav. Danes inovativne izdelke izdeluje okrog 75.000 zaposlenih na 170 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojno raziskovalnih centrih. Nenehno izboljšujemo obstoječe tehnologije, razvijamo nove tehnološke koncepte in postavljamo standarde.  MAHLE izdelki so vgrajeni že v vsakem drugem vozilu. Skupina MAHLE je v Sloveniji prisotna v Šempetru pri Gorici, Komnu in Bovcu.

Delite strokovno znanje, razvijajte ideje in dosegajte uspehe z odgovornimi dejanji v MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o. v Šempetru pri Gorici kot

Tehnolog proizvodnje - (m/ž)

2 prosti delovni mesti

 

Ste pripravljeni sprejeti pomembno odgovornost?

  • Sodelovanje pri načrtovanju in uvajanju tehnoloških procesov, racionalizacija obstoječih tehnoloških procesov z metodami študija dela in časa
  • Izdelava tehnološke dokumentacije po navodilih, urejanje tehnične dokumentacije, oblikovanje delovnih mest
  • Iskanje ponudb in naročanje strojne/programske opreme vezane na proizvodne procese
  • Vzdrževanje termičnih tiskalnikov in upravljanje mrežnih povezav na proizvodnih linijah
  • Upravljanje z varnostnimi kopijami informacijskih sistemov v proizvodnji.

 

Prepričajte nas s svojimi strokovnimi in osebnimi veščinami.

  • VI/1 ali VII stopnja strokovne izobrazbe tehnične smeri
  • Znanje orodij za delo z osebnim računalnikom
  • Aktivno znanje angleškega jezika
  • Zaželeno poznavanje informacijskega sistema  SAP.

Sodelavcem skozi redna srečanja in raznolike programe usposabljanja zagotavljamo številne možnosti osebne rasti in razvoja na individualni ravni. Uspešno dolgoročno sodelovanje s sodelavci je del našega poslanstva, zato cenimo učinkovitost, uspeh pa vedno primerno nagradimo in delovne naloge prilagajamo različnim obdobjem vašega življenja. Stopajte po poti uspeha. Z nami!

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za določen čas 3 – mesecev z možnostjo podaljšanja.

Prijavite se zdaj.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 11. 11. 2018 na naslov: MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o., Področje za kadrovanje in razvoj ljudi, Polje 15, 5290 Šempeter pri Gorici, s pripisom prijava na delovno mesto »Tehnolog proizvodnje«.

jobs.mahle.com