Elektrotehnik s programerskim znanjem

Datum objave: 04.11.2019

dat con

DAT – CON DEFENCE

Oglas o zaposlitvi elektrotehnika s programerskim znanjem

Podjetje

Podjetje se ukvarja z nadzornimi sistemi na modrih in zelenih mejah z referencami po celem svetu. Osrednji produkt je zaključen nadzorni sistem, ki se začne s senzorji, kot so termične in dnevne kamere, radarji, rf-detektorji in senzorji tresljajev. Zaključi se v programskem okolju, ki s fuzijo senzorskih podatkov poveže vse senzorje v napreden sistem za detekcijo, klasifikacijo in obrambo pred vdorom. Trenutno najbolj popularen sistem je Anti – Drone.

In-House produkti:

  • Elektro-optični sistemi,
  • Pan-tilt sistemi,
  • C2 – Command and Control Center (programje) …

Dodatno na spletnih straneh.

Iskani kader in zahteve

Iščemo sodelavca v razvoju, ki pozna C#, C++ in osnove računalniškega vida. Delo je tesno in nizko-nivojno povezano z napredno strojno opremo, zato je zaželeno osnovno poznavanje elektrotehnike.

Zaželeno je dobro znanje angleščine in pripravljenost na potovanja po celem svetu za krajša časovna obdobja.

Zaposlitev

Nudimo redno zaposlitev z letnimi razgovori in nagradami. Ponujena dodatna izobraževanja in napredovanja.

Kontakt: Rok Andrejc (rok@dat-con.com).

QR dat con

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.