Več delovnih mest

Datum objave: 04.07.2019

reycap

V uspešnem mednarodnem podjetju Raycap iščemo študente višjih letnikov za študentsko ali redno pogodbeno delo v več oddelkih. Prednost imajo kandidati, ki se želijo kratko- ali srednjeročno tudi zaposliti. Pogoj za delo je aktivno znanje angleškega jezika in proaktivna naravnanost.

Odprta so naslednja področja:

1. Produktni vodja

Delo v razvojnem oddelku, skrb za vzorce, komunikacija in prenos izdelkov v proizvodnjo, sodelovanje z razvojnim laboratorijem, poznavanje standardov, priprava data sheetov in ostalo delo, ki zajema delovno mesto produktnega ali projektnega vodje.

2. Inženir merilec v razvojnem testnem laboratoriju

Delo v elektrotehničnem laboratoriju. Sodelovanje pri zanimivih razvojnih projektih, izdelovanje in preizkušanje prototipov, urejanje tehnične in tehnološke dokumentacije za posamezne projekte.

3. Prodajni asistent z možnostjo napredovanja v področnega vodjo prodaje

Podpora tehničnemu kadru ter komunikacija in svetovanje kupcem in tehnična podpora prodajnim direktorjem na terenu in na drugih lokacijah v Evropi in Ameriki.

Prijave sprejemamo do 30. 9. 2019 na hr.iskra@raycap.com, dodatne informacije pa nudimo na telefonski številki 01/500-31-84.

Delovno mesto je v poslovni coni Komenda, Pod hrasti 7, 1218 Komenda.

Veseli bomo, če se nam pridružite!

Raycap team Slovenija

 

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.