Lajovic Tuba embalaža, d. o. o.

Tehnolog (m/ž)

Datum objave: 27.09.2019

Lajovic tuba

Si želite biti del sprememb in prevzeti aktivno vlogo v podjetju kot

TEHNOLOG (m/ž)

Opis delovnega mesta

V timu zavzetih sodelavcev iščemo tehnologa (m/ž), ki bo delal v oddelku tehnologije in bo aktivno vpet v razvoj proizvodnih procesov izdelave laminatnih in aluminijastih tub, konstruiral in oblikoval procese orodja in priprave za avtomatsko strego in pakiranje. Sodelovali boste pri projektih razvoja novih izdelkov in sprememb obstoječih, projektih izboljšav produktivnosti in kakovosti izdelkov in procesov, ter neprestane izboljšave področja vašega dela. V okviru vaših odgovornosti bo tudi izvedba kakovostnih analiz), priprava tehnološke dokumentacije (navodila, kontrolni plani in podobno) ter skrb za ERP sistem (vzdrževanje podatkov, spremljanje računov, …).

Velik izziv predstavlja vpeljevanje najnovejše tehnologije za tiskanje embalaže in proizvodnjo tub, zato v svoje vrste vabimo proaktivne inovativne sodelavce, ki jih ni strah sprememb in novih izzivov.

Strokovno ozadje in sposobnosti

V proces selekcije boste vključeni, če ste uspešno zaključili študij strojništva, elektrotehnike ali mehatronike in imate vsaj 3-5 let izkušenj iz področja tehnologije mehanske obdelave ali predelave plastičnih mas, konstruiranja orodja in naprav. Za uspešno delovanje na delovnem mestu je potrebno poznavanje proizvodnih tehnologij in procesov. Programiranja CNC strojev je prednost.

Kaj nudimo

Ponujamo vam zaposlitev za nedoločen čas ter izpostavljenost številnim priložnostim za strokovni in osebni razvoj, mreženje s strokovnjaki na svojih področjih, še posebej, če ste radovedni in bi radi vedeli več. Vpeti boste v dinamično mednarodno delovno okolje, polno izzivov ter neprestanih sprememb in izboljšav.

Prijave in življenjepis v slovenskem jeziku pošljite po elektronski pošti: urska.susnik-pivk@tuba.si.

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.

Lajovic tuba razpis