Elektroinženir – energetik (m/ž)

Datum objave: 30.09.2019

Stubelj

Prosto delovno mesto: elektroinženir – energetik (m/ž)

Podjetje Stubelj, d. o. o., je proizvajalec dizelskih in plinskih elektroagregatov, kogeneracijskih naprav, elektroagregatov na dvojno gorivo (dizel in plin) in elektroagregatov gnanih z alternativnimi viri energije (biodizel, bioplin).

Iščemo osebo za delo v razvoju novih elektroagregatov, energetskih naprav, telekomunikacijske opreme in razvoju novih izdelkov po posameznih projektih.

Delamo na referenčnih objektih, kot so energetski sistemi, Dravske elektrarne Maribor, Nuklearna Krško, Inštitut Jožef Stefan, RTV-oddajniki, bolnišnice, industrijski objekti …

Nudimo vam tudi izobraževanja pri naših dobaviteljih opreme.

Lokacija dela: Stubelj, d. o. o., Anhovo 14, 5210 Deskle, Slovenija.

Prijavni rok: do 31.10.2019.

Način prijave: prijavo pošljite na info@stubelj.si ali nas kontaktirajte na telefonsko št.: 05/33 10 333.

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.