Ambasador/Influencer Danfoss Trate (m/ž)

Datum objave: 01.10.2019

Danfoss

danfoss

Med študentskimi leti imate odlično priložnost za krepitev svojih kompetenc ali začnete pridobivati nove. Če ste samozavestni, dinamični in imate dobre komunikacijske sposobnosti, ne zamudite edinstvene priložnosti, da postanete eden od štirih influencerjev podjetja Danfoss Trata!

S sodelovanjem vam bomo dali svobodo pri naslednjih aktivnostih:

  • deljenje in ustvarjanje vsebin za objavo na družbenih omrežjih ter s tem širjenje navdušenja nad organizacijsko kulturo Danfoss Trate ter njenimi trajnostnimi izdelki, ki pomagajo pri ohranjanju našega podjetja,
  • načrtovanje in prirejanje zanimivih dogodkov na vaši fakulteti ali študentski organizaciji (srečanja, hekatoni, delavnice, demonstracije ali posebne kampanje),
  • raziskovanje in predlaganje ustreznih dogodkov, na katerih naj podjetje sodeluje, ter vaša pomoč pri mreženju in promociji dogodka,
  • koordiniranje obiskov podjetja,
  • ustvarjanje novih priložnosti za večanje prepoznavnosti podjetja preko aktivnosti, ki vam ustrezajo.

Pričakovana znanja in izkušnje
Ste študent drugega ali tretjega letnika ene izmed naslednjih fakultet: Fakulteta za strojništvo, Fakulteta za elektrotehniko, Fakulteta za računalništvo in informatiko, Ekonomska fakulteta. Velika prednost je, če ste član katere koli študentske organizacije/kluba/lokalne študentske skupine. Pričakujemo dobro znanje angleščine. Sodelovanje bomo ponudili kandidatu z dobrimi komunikacijskimi sposobnostmi, ki rad navezuje stike in dobro pozna družbena omrežja, je kreativen, odgovoren in organiziran.

Ponujamo plačano študentsko delo in svobodo pri načrtovanju in izvajanju delovnih nalog tako, da sami najlažje usklajujete delovne in študijske obveznosti. Sodelovanje ponujamo najprej za tri mesece z možnostjo podaljšanja. Vključeni boste v interne dogodke Danfoss Trate, spoznavali naše podjetje, organizacijsko kulturo in pridobivali profesionalne kontakte ter znanja s področij, ki vas zanimajo. Na koncu našega zanimivega sodelovanja bo najboljši influencer (poleg drugih ugodnosti) dobil še dodatno denarno nagrado.

Zainteresirane vabimo, da se čim prej prijavite in nam v prijavi navedete svoje močne točke (kaj nam lahko ponudite) ter svoje ideje, kako bi nam lahko pomagali pri večji prepoznavnosti podjetja med študenti.

Prijave zbiramo do zapolnitve delovnih mest oz. dokler je delovno mesto objavljeno. Zaželeno je, da influencerji začnejo z delom že v oktobru.

Prijave sprejemamo preko povezave.

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.