MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.

Projektant kakovosti – Področje kakovosti v razvoju (m/ž)

Datum objave: 02.10.2019

Mahle Letrika

Skupaj s sodelavci dosegamo najvišje cilje. Želite skozi izzive rasti skupaj z nami? Skupina MAHLE je vodilni mednarodni dobavitelj v avtomobilski industriji. Z našimi izdelki za motorje z notranjim izgorevanjem in njihovimi perifernimi deli kot tudi rešitvami za električna vozila naslavljamo vse ključne izzive, povezane s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav. Danes inovativne izdelke izdeluje okrog 75.000 zaposlenih na 170 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojno raziskovalnih centrih. Nenehno izboljšujemo obstoječe tehnologije, razvijamo nove tehnološke koncepte in postavljamo standarde. MAHLE izdelki so vgrajeni že v vsakem drugem vozilu. Skupina MAHLE je v Sloveniji prisotna v Šempetru pri Gorici, Komnu in Bovcu.

Delite strokovno znanje, razvijajte ideje in dosegajte uspehe z odgovornimi dejanji

v MAHLE Electric Drives Slovenija, d. o. o., v Šempetru pri Gorici kot

PROJEKTANT KAKOVOSTI – PODROČJE KAKOVOSTI V RAZVOJU (M/Ž)

Ste pripravljeni sprejeti pomembno odgovornost?

 • Razvoj in vzdrževanje postopkov kakovosti,
 • spremljanje in podpora razvoja novih izdelkov/procesov z vidika kakovosti,
 • sodelovanje s kupci,
 • sodelovanje z ostalimi službami v MAHLE.

Prepričajte nas s svojimi strokovnimi in osebnimi veščinami.

 • Univerzitetni diplomirani inženir oz. magister inženir elektrotehnike ali druge primerljive tehnične smeri (2. bol. st.),
 • aktivno znanje angleškega jezika,
 • želeno poznavanje sistemov kakovosti v avtomobilski industriji (ISO 9001, IATF 16949, ISO/IEC 15504, ISO/IEC 330xx, ISO 26262, ISO/IEC 17025),
 • poznavanje orodij ALM in PLM,
 • komunikativnost in sposobnost timskega dela,
 • računalniško znanje (MS Office, MS Project …),
 • 5 let delovnih izkušenj.

Prednost predstavljajo:

 • izkušnje z razvojem elektrotehničnih izdelkov z vgrajeno elektronsko opremo in programsko opremo (HW in SW),
 • poznavanje standarda za razvoj programske opreme v avtomobilski industriji – A-SPICE in/ali CMMI metod,
 • poznavanje drugih standardov (IATF 16949, ISO/IEC 15504, ISO/IEC 330xx, ISO 26262 …).

Sodelavcem skozi redna srečanja in raznolike programe usposabljanja zagotavljamo številne možnosti osebne rasti in razvoja na individualni ravni. Uspešno dolgoročno sodelovanje s sodelavci je del našega poslanstva, zato cenimo učinkovitost, uspeh pa vedno primerno nagradimo in delovne naloge prilagajamo različnim obdobjem vašega življenja. Stopajte po poti uspeha. Z nami!

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 6-mesečnim poskusnim delom.

Prijavite se zdaj.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 15. 10. 2019 na naslov: MAHLE Electric Drives Slovenija, d. o. o., Področje za kadrovanje in razvoj ljudi, Polje 15, 5290 Šempeter pri Gorici, s pripisom prijava na delovno mesto »Projektant kakovosti – Področje kakovosti v razvoju« ali prijavo na e-naslov: si.kadri@si.mahle.com.

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.