Študentsko delo

Datum objave: 07.10.2019

Siq

OGLAS ZA ŠTUDENTSKO DELO

SIQ Ljubljana, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, kot mednarodno uveljavljena institucija z dolgoletno tradicijo tudi v študijskem letu 2020/2021 vabi k sodelovanju študente Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani s ponudbo opravljanja študentskega dela.

Za delo v laboratorijih na področju varnosti in elektromagnetike iščemo več marljivih, vestnih in odgovornih študentov za pomoč pri izvajanju električnih meritev, preskušanju varnosti elektronskih naprav po mednarodnih standardih.

K prijavi vabimo študente univerzitetnega ali visokošolskega študijskega programa elektrotehnike in elektronike, ki želijo pridobiti delovne izkušnje. Zaželeno je poznavanje osnov elektrotehnike, računalniška in matematična pismenost, dobro znanje angleščine, ročne spretnosti, samoiniciativnost in sposobnost reševanja problemov. Začetna bruto urna postavka je 6,50 EUR.

Delovni čas je fleksibilen in omogoča prilagajanje študentskega dela študijskim obveznostim.

Študentom v času študija nudimo opravljanje obveznega praktičnega izobraževanja. Študentom, ki se izkažejo v času študentskega dela, po končanem študiju ponudimo možnost zaposlitve.

Interesenti pošljite ponudbo za študentsko delo z življenjepisom (CV) na elektronski naslov meta.zibert@siq.si. V življenjepisu navedite vaše osebne in kontaktne podatke, podatke o izobrazbi, smeri in ravni študija ter dosedanjih delovnih izkušnjah. Izbor bo opravljen na podlagi predhodnih razgovorov s kandidati.

Dodatne informacije v zvezi s študentskim delom so na voljo v kadrovski službi SIQ Ljubljana, telefon: 01 4778 166, kontaktna oseba Meta Žibert.

Siq 2019  Siq 2019_1

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.