MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.

Tehnolog kakovosti

Datum objave: 04.11.2019

mahle

Pojdimo dlje, hitreje in bodimo #StrongerTogether! Skupaj smo uspešnejši, zato imate priložnost, da v naši ekipi postanete zvezda.

Naša strast nas je pripeljala do položaja vodilnega mednarodnega razvojnega partnerja in dobavitelja v avtomobilski industriji ter pionirja mobilnosti prihodnosti.

S proizvodnim portfeljem naslavljamo vsa kritična vprašanja v povezavi s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav – tako za e-mobilnost kot tudi za pogone z motorji z notranjim zgorevanjem.

Danes več kot 79.000 zaposlenih dela na inovativnih izdelkih na 160 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojnih centrih. Naš cilj je oblikovati mobilnost jutrišnjega dne – bodimo #StrongerTogether, zato se pridružite naši ekipi MAHLE!

Tehnolog kakovosti (m/ž)

Lokacija: Šempeter pri Gorici

Vaše naloge in odgovornosti:

  • komunikacija s kupci pri analizi izdelkov, preverjanje skladnosti izdelkov z normativi in specifikacijami, sledenje in implementacija tehničnih zahtev kupcev, uporaba postopkov in orodij kakovosti, sodelovanje pri razvoju izdelka in implementaciji v redno proizvodnjo, sodelovanje pri reševanju problemov in procesu nenehnih izboljšav, trajno izobraževanje in usposabljanje, usklajevanje analiz med tehničnimi službami in kakovostjo, zapis statistike (čas trajanja analize, vrste napak), sodelovanje pri FMEA (podpora), arhiviranje zapisov.

Vaše spretnosti in veščine:

  • VI/1 ali VII stopnja strokovne izobrazbe tehnične smeri (strojne, elektro …), znanje in poznavanje standardov avtomobilskega sektorja IATF, sposobnost timskega dela in sprejemanja odločitev, pripravljenost na potovanja v tujini, samoiniciativnost, komunikativnost in pozitivna naravnanost.

Poleg dela v odlični ekipi vas bomo spodbujali k doseganju osebnega potenciala. Čakajo vas razburljive naloge in raznolike možnosti  kariernega razvoja.

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za določen čas 1 leta, z možnostjo kasnejše zaposlitve za nedoločen čas.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 12. 11. 2019 na naslov: MAHLE Electric Drives Slovenija, d. o. o., Področje za kadrovanje in razvoj ljudi, Polje 15, 5290 Šempeter pri Gorici, s pripisom prijava na delovno mesto »Tehnolog kakovosti«.

Delovna mesta.

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.