Strokovnjak za računalniške mreže (m/ž)

Datum objave: 29.01.2020

Projekt IP

Podjetje Projekt IP, d. o. o., z Obale (Sežana) v svoje vrste vabi absolventa ali diplomanta elektrotehnike (želeno smer telekomunikacije), ki ga zanima delo z naprednimi računalniškimi omrežji v podjetjih in specializiranih omrežjih (routing, switching) ter povezanimi tehnologijami. Kandidatu nudimo možnost šolanja in specializacije, delovno okolje, ki omogoča delo z najsodobnejšimi tehnologijami, delo na večjih in kompleksnih projektih in stimulativno plačo.

Kandidat bo lahko opravil specializacijo glede na svoje nadaljnje želje po izobraževanju.

Od kandidata se pričakuje:

  • zainteresiranost za delo in izobraževanje na področju komunikacijskih tehnologij,
  • pripravljenost na dodatna izobraževanja,
  • pripravljenost na delo v skupini.

Za kandidate je zaželeno, da imajo opravljen vsaj Cisco CCNA tečaj in poznajo osnove računalniških mrež, ni pa to pogoj. Kandidatke niso izključene. Prednost imajo kandidati/kandidatke iz obalne regije ali Ljubljane.

Vse dodatne informacije lahko pridobite na info@projektip.si.

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.