Raziskovalec asistent/-ka

Datum objave: 30.04.2020

ijs2 -  napis

Iščemo odlične študente in študentke naravoslovnih ali tehničnih znanosti (elektrotehnike, računalništva, matematike ali fizike) za raziskovalno delo na področju robotike, biomehanike in avtomatizacije. Kandidati se bodo lahko osredotočili na razvoj metod vodenja robotov. Možno je tudi interdisciplinarno delo na presečišču robotike, strojnega učenja, neuromehanike in človekove motorične kontrole. Kandidatom nudimo interdisciplinarno delo, sodelovanje na domačih in evropskih projektih, spoznavanje z atraktivnimi tehničnimi področji, dostop do sodobne tehnologije in eksperimentalne opreme ter sodelovanje z gospodarstvom.

Delovno mesto – raziskovalec asistent/-ka za raziskave na področju sodelovanja robotov s človekom

Pričakujemo:

  • univerzitetno izobrazbo ali doktorat naravoslovno-tehnične smeri (elektrotehnika, računalništvo, strojništvo, mehatronike, matematika ali fizika),
  • zaželeno poznavanje področja robotike,
  • znanje angleškega jezika,
  • ambicioznost, zdravo razmišljanje in veselje do stalnega učenja.

Delo bo potekalo v okviru odseka za avtomatiko, biokibernetiko in robotiko (abr.ijs.si) v sklopu laboratorija CoBoTaT – Laboratory for collaborative robotics (cobotat.ijs.si).

Od kandidatov pričakujemo dobro znanje računalništva in programiranja, visoko motiviranost za raziskovalno delo in dobre delovne navade.

Nudimo:

  • zaposlitev s polnim delovnim časom za obdobje treh let in pol z možnostjo podaljšanja,
  • možnost financiranja doktorskega študija (ekvivalentno mlademu raziskovalcu) za kandidate brez doktorata,
  • veliko potovanj in raziskovalnih obiskov pri projektnih partnerjih.

Zainteresirane kandidate vabimo, da kontaktirajo doc. dr. Tadeja Petriča na e-mail naslov tadej.petric@ijs.si.

ijs Odsek za avtomatiko, biokibernetiko in robotiko

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.