Študentsko delo

Datum objave: 06.05.2020

Ajpes

 

Kot bodoče iskalce praktičnega usposabljanja, počitniškega dela ali zaposlitve AJPES vabi študente Fakultete za elektrotehniko, da se pridružite in soustvarjate nove načine dela ter pridobite delovne izkušnje tudi pri izvajanju procesov zagotavljanja informacijske podpore, kjer se lahko seznanite z novo tehnologijo, naravo in vsebino dela AJPES v praksi. AJPES nudi uporabnikom javne storitve z napredno informacijsko rešitvijo z visoko stopnjo razpoložljivosti ter kibernetske varnosti. AJPES aktivno sodeluje pri odpravi administrativnih ovir ter izvaja storitve s kompetentnimi in motiviranimi kadri v zdravem delovnem okolju.

S pomočjo mentorjev Službe za informacijsko tehnologijo je študentom zagotovljena strokovna pomoč pri pripravi predlogov seminarskih ali diplomskih nalog s področja AJPES ter nadaljevanje možnosti za razvijanje znanja in sposobnosti študentov za razvoj trajnostnih rešitev.

Obseg aktivnosti v AJPES študentov ne bo oviral v izpolnjevanju rednih študijskih obveznosti, za študente bo pripravljen in izveden interni program usposabljanja v okviru AJPES, zagotovljena bo tudi možnost sodelovanja na dogodkih AJPES ipd. Študentje bodo vključeni v aktivno delovno okolje, s čimer bodo lahko izboljšali uporabne kompetence na področju informatike.

Prijavnico pošljite na naslov gp@ajpes.si do 15. 6. 2020 (prijavnica naj vključuje tudi kratek opis aktivnosti za motivacijo študenta za podjetniške in druge obštudijske dejavnosti ter motivacijo za sodelovanje v AJPES). Strokovne službe bodo pred odločitvijo o možnosti sodelovanja v AJPES s kandidati opravile razgovor.

Več informacij o AJPES.

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.