Dogodki projekta European network of academic integrity FW: Vabilo na konferenco 1st Jouin

Datum objave: 11.09.2017

Pozdravljeni!

 

13. in 14. septembra bomo v okviru Erasmus+ projekta »European network of academic integrity« (http://www.academicintegrity.eu/wp/)   organizirali dogodek »Joint staff training event« (spletna stran dogodka je dosegljiva na http://enai-jste.um.si/), ki je namenjen zaposlenim in študentom na akademskih inštitucijah, da se bolje spoznajo s temami, vezanimi na akademsko integriteto. 

 

13. septembra bomo izvedli sedem delavnic na Univerzi v Mariboru na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko (Koroška cesta 46 v Mariboru) in v Univerzitetni knjižnici Univerze v Mariboru (Gospejna ulica 10 v Mariboru).  Delavnice so namenjene zaposlenim, študentom in knjižničarjem in so vezane na področja akademske integritete, etike pri biomedicinskih raziskavah in odkrivanja plagiatorstva.

 

14. septembra bomo izvedli konferenco na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport (Masarykova 16 v Ljubljani).  Predavatelji bodo predstavili zanimive teme iz področja akademske etike, bioetike, plagiatorstva, izvajanja študijskih obveznosti za nekoga drugega, izdelave etične infrastrukture in strategije kako izboljšati akademsko integriteto.  

 

 Prosil bi vas, če bi lahko poslali e-pošto vašim kontaktom v Sloveniji in tujini. Nekatere od njih bodo te teme zanimale.

 

V prilogi je program delavnic in konference 1st ENAI JSTE Maribor September 2017 .pdf ,1st ENAI JSTE Maribor September 2017- slo .pdf. v slovenskem in angleškem jeziku. 

 

Lep pozdrav iz Maribora

Milan Ojsteršek