1. stopnja UN

Spletni informativni dnevi 2021 - tuji študentje

27.01.2021

Vabimo vas, da se nam v januarju in februarju 2021 pridružite na spletnih predstavitvah, v okviru katerih vam bom Univerza v Ljubljani predstavila uporabne informacije glede študija in življenja v Sloveniji. Prav tako boste imeli priložnost, da se preko spleta srečate s predstavniki akademij in fakultet. 

Več informacij tukaj

 

Vabimo vas, da se nam v torek, 16. 2. 2021, in v sredo, 17. 2. 2021, pridružite na spletnih predstavitvah Univerze v Ljubljani. 

Predstavili vam bomo splošne informacije vezane na študij na Univerzi v Ljubljani ter možnosti študija na Akademiji za glasbo, Fakulteti za informatiko in računalništvo, Pedagoški fakulteti, Fakulteti za družbene vede, Fakulteti za upravo, Fakulteti za elektrotehniko, Fakulteti za pomorstvo in promet, Naravoslovnotehniški fakulteti, Filozofski fakulteti ter Ekonomski fakulteti.

Predstavitve bodo potekale v angleškem jeziku.

V kolikor se želite udeležiti spletne predstavitve, vas prosimo, da izpolnite obrazec na tej povezavi. Povezavo za spremljanje predstavitve boste prejeli na e-naslov, ki ga boste navedli ob prijavi. 

16. 2. 2021 14.30: Univerza v Ljubljani (UL) – splošna predstavitev

Ostale predstavitve boste našli tukaj

17. 2. 2021 14.00: UL Fakulteta za elektrotehniko

Ostale članice se bodo predstavile tukaj